Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Hennep Tattoo Verzorging

2 producten

12 24 36

2 producten

12 24 36

Hennep Tattoo Verzorging, genezen en beschermen van tatoeages!

Nadat je een tattoo hebt gezet, zul je de juiste verzorging moeten toepassen om de tatoeage snel en mooi te laten genezen en de kleuren zo lang mogelijk te behouden. In onze hennepshop kun je producten kopen die speciaal ontwikkeld zijn voor de verzorging van tatoeges.

Juiste nazorg voor tatoeages

Zelfs de allermooiste tattoos kunnen met een verkeerde zorg beschadigd raken of zelfs compleet verziekt worden. Ook kunnen oude tattoos een vale kleur krijgen. Met hennep zorg je ervoor dat de huid snel herstelt en de intensheid van de kleuren mooi blijft en zelfs verbeterd wordt.

Instructies voor de verzorging van een nieuwe tattoo

Iedere tattooshop geeft verzorgingsinstructies wanneer een tatoeage voltooid is en het gegeven advies dient te allen tijden opgevolgd te worden.
1.Laat de pleister of het verband er net zo lang op zitten zoals de tattooeerder geadviseerd heeft. Meestal is dit slechts een paar uur, maar met een grotere tatoeage kan het enigszins langer zijn. Een nieuwe tattoo is een wond en blootstellen aan de open lucht is ook een potentieel gevaar voor infecties. Zorg er dus goed voor dat de hennep balsem royaal wordt toegepast op en rondom het getatoeerde gebied.
2.Nadat het verband eraf is moet de tattoo voorzichtig gewassen worden met warm water en een zeer milde antibacterile zeep. Dit zal bloed, zalf en andere substanties die eventueel zijn achtergebleven op de huid, wegspoelen. Washandjes of schurende middelen moet worden vermeden omdat ze de huid kunnen irriteren en beschadigen.
3.De tatoeage moet grondig worden gedroogd door te deppen in plaats van te wrijven. Als de huid droog is, breng je speciale hennep zalf voor tattoos aan. Producten als Neosporin zullen een slechte reactie met inkt geven en dienen te worden vermeden.
De natuurlijke texturen van Hemp-Eaze Tattoo Balsem geven de huid een antiseptische en waterafstotende laag die goed wordt geabsorbeerd, maar toch gemakkelijk af te wassen is met kleurstofvrije, antibacterile zeep.
Breng de balsem zo nodig 3 keer per dag aan voor optimaal comfort.
4.Vermijd het onderdompelen van een nieuwe tatoeage in water gedurende ten minste twee weken. Douchen zal geen schade geven, maar het lang weken in heet water wel.
Nieuwe tatoeages zullen in het algemeen korsten vormen en deze korstjes moeten met rust gelaten worden. Behandel de plek voorzichtig en maak geen krassen.

Hennep Wortel Therapie bij het genezingsproces

Het getatoeerde gebied zal voor enige tijd iets gevoelig zijn, maar het gehele genezingsproces duurt meestal slechts een week of twee. Veel gebruikers van Hemp-EaZe Tattoo Balsem hebben verklaard dat het gebruik van de zalf het genezingsproces versneld heeft tot minder dan een week zonder problemen van een infectie!
Mocht er iets blijven vastkleven aan de tatoeage, zoals verband, trek het er dan niet af. Dit kan schade aan de tattoo veroorzaken. In plaats daarvan houd je de plek onder warm water en probeert het voorzichtig los te maken.
Houd er rekening mee dat tatoeages wel af en toe geïnfecteerd kunnen raken. Als de huid voor langer dan een paar dagen rood blijft, pus afscheidt of andere tekenen van infectie vertoont, dien je medische hulp in te schakelen.

Is zonlicht slecht voor tattoos?

Zonlicht is absoluut één van de schadelijkste factoren voor zowel oude als nieuwe tattoos. De ultraviolette stralen zorgen voor het vervagen van de kleuren en hoe meer je in de zon zit hoe valer de inkt zal worden. Hennepwortel tattoo crême van Hemp-Eaze is een uitstekende nazorg behandeling die de kleur en de scherpte van de door de zon beschadigde tatoeages weer weet terug te brengen.
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.