Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Hennep Handverzorging

1 product

12 24 36

1 product

12 24 36

Hennep Handverzorging, schoonheid voor handen en nagels!

Mooi verzorgde handen zijn het visitekaartje van elke man of vrouw en bovendien worden ze gezien als de spiegel van je persoonlijkheid. Een blik op de handen kan vaak meer duidelijkheid over iemand zijn leeftijd geven dan een blik op het gezicht. Reden genoeg dus om goede handverzorgingsproducten te gebruiken.

Dagelijkse verrijking met hennepolie

Omdat hennep een rijke toevoeging aan schoonheidsproducten is, zijn ook verzorgingsmiddelen voor handen en nagels met deze krachtig werkzame olie verrijkt. Handcrmes en zeep op basis van hennepolie zorgen ervoor dat de huid haar elasticiteit behoudt en het vochtgehalte op peil blijft. Bovendien hebben hennepproducten de eigenschap dat huidcellen zich herstellen en vernieuwen.

Hennep heelt kloven en verzacht ruwe handen

Doordat onze handen gedurende de dag veel hebben te verduren kan de huid uitdrogen en zelfs beschadigen. Het gevolg is dat de handen erg ruw worden en er pijnlijke kloofjes ontstaan. De dunne huid op de handen is extra gevoelig voor schadelijke invloeden van buitenaf waardoor rimpeltjes al snel zichtbaar zullen zijn. Door je handen dagelijks te verzorgen met producten op basis van hennep houd je de huid soepel en jong.

Tips voor zijdezachte handen

Om de handen glad en zacht te houden is het belangrijk geen agressieve zeep te gebruiken die de huid uitdroogt. Handzeep op basis van hennepolie beschikt over een ideale pH-waarde waardoor de huid niet alleen gereinigd wordt maar ook in de juiste balans wordt gehouden.

Verder is het raadzaam om de tere huid van de handen dagelijks in te smeren met een voedende handcrme die de elasticiteit van de huid hersteld en het vochtgehalte op peil houdt. Al snel na het aanbrengen van een handcrme zul je resultaat zien. Fijne lijntjes zullen verminderen en de handen zullen zijdacht aanvoelen.

Handen scrubben

Om dode huidcellen en lichte verkleuringen zoals nicotinevlekken te verwijderen, kun je je handen af en toe scrubben. Je kunt hiervoor een mengsel van zeezout en citroen gebruiken die je met zachte draaibewegingen over de huid masseert. Gebruik na het scrubben altijd een voedende en hydraterende handcrme.

Hennep handschoenen kuur

Voor extra krachtige verzorging kun je ook een nachtelijke handschoenenkuur proberen. Dit doe je heel eenvoudig door vlak voor het slapen je handen met een extra dikke laag hennep handcrme in te smeren en daarna katoenen handschoentjes aan te trekken. De volgende ochtend kun je de crme afspoelen waarna je handen extra zacht en soepel zullen zijn.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.