Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Hennep Tassen

Hennep Tassen, modieus en duurzaam!

Modieuze tassen gemaakt van ijzersterke en duurzame hennepvezels. Deze hennep tassen zijn niet alleen een lust voor het oog, ze zijn ook nog eens oersterk en functioneel. Hennep textiel is bijna onverslijtbaar en gaat extra lang mee!

Allereerste jeans waren van hennep gemaakt

Zo was de allereerste spijkerbroek van het bekende merk Levi's, gemaakt van hennep. Mijnwerkers konden de voorloper van de huidige jeans wel waarderen, waardoor Levi's in korte tijd immens populair was geworden.

Milieuvriendelijk textiel, in tegenstelling tot katoen

Tevens draag je met de aankoop van henneptassen bij aan een milieuvriendelijke leefomgeving aangezien hennep, in tegenstelling tot het milieubelastende katoen, op ecologisch verantwoorde manier geteelt kan worden, zonder gebruik makend van chemische bestrijdingsmiddelen.

Hennep voor gezonde leefomgeving

Doordat tegenwoordig steeds meer mensen hennep weten te waarderen en bezorgd zijn om wat katoen voor grote schade kan aanrichten aan het milieu, zijn hennep producten bezig een belangrijke plaats te veroveren bij ieder die op een ecologisch verantwoordelijke wijze wil bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier.

Hippe en moderne tassen

De hennep tassen zijn tegenwoordig zo verfijnd en zo modieus uitziend, dat je met een tas van hennepplanten helemaal hip en up to date bent. Hennep producten worden tenslotte niet voor niets het product van de toekomst genoemd!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.