Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Verberg

Verberg je wiet en waardevolle stash!

In onze online Headshop vind je handige en unieke artikelen in de vorm van allerlei dagelijkse producten, maar met een heel ander doel dan je zou verwachten, namelijk verbergen!

In deze slim bedachte producten zit namelijk een geheime opbergruimte waar je waardevolle stash en spullen, zoals onder andere sieraden, geld, sleutels in kan opbergen

Stash en safe producten tegen diefstal

De stash en safe artikelen zijn heel handig voor je kostbare spullen of spullen die je liever niet duidelijk in het zicht wil hebben, maar toch binnen handbereik.

Ook ideaal om inbrekers op het verkeerde spoor te zetten, want bij inbraak zal de Verberg Kaars ongetwijfeld onaangetast op het dressoir zijn blijven staan en in de Stash Wandklok verwachten ze uiteraard ook geen waardevolle spullen aan te treffen!

Ons assortiment is onderverdeeld naar grote en kleine safecans, blikjes & spuitbussen en tot slot alledaags gereedschap. 

Neem dus gauw een kijkje in ons unieke en uitgebreide assortiment gebruiksvoorwerpen met compartimenten waarin je van alles kunt verbergen!

Online bestellen bij onze Smart Shop Rotterdam is altijd makkelijk en de levering discreet. 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.