Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Greengo Tabak Emmer

geen

Deze unieke tabaksvervanger is gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten.Een mix van vier kruiden, te weten:- Hazelblad, Papaya, Mint en Eucalyptus

 

500 gram

 

 

 

Beschikbaarheid
Niet op voorraad
 € 129,95

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Neem contact op voor meer informatie over de voorraad status of kijk voor gerelateerde producten.

Voor 16:00 besteld, vandaag nog verstuurd!
  • Grootste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

 

 

Greengo (500 gram) is 100% nicotine vrij en is dus de ideale tabaksvervanger!   Door het (anti) rookverbod wordt het de roker steeds moeilijker gemaakt om nog ergens binnen te roken. Zelfs op plekken die juist in het leven zijn geroepen om er te roken, zoals coffeeshops, mag je geen tabak meer roken. Maar er is een lichtpuntje. Je mag geen tabak meer roken. Wat nou als het geen tabak is? Dan mag het wel! Greengo is de oplossing!   Greengo is ook uitstekend geschikt om te stoppen met roken of te minderen met roken. Het bevat namelijk geen onnodige gifstoffen. Dus voor zowel de roker, als voor degene die wil stoppen met roken biedt het product voordelen!   Greengo tabaksvervanger is gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. In Greengo vind je een mix van vier kruiden:   - Hazelblad - Papaya - Mint - Eucalyptus   Greengo heeft een krachtige en kruidige smaak:   Qua scherpte zit Greengo ergens tussen halfzware en milde tabak in. Er zijn echter wel een paar essentiële verschillen met traditionele tabaksproducten:   - Greengo bevat geen nicotine en is dus ook niet verslavend - het teergehalte is laag, dus roken met Greengo is een stuk minder schadelijk - Greengo bevat geen takken of teerbrokken, zoals bij tabak vaak het geval is   In combinatie met cannabis wordt de smaak licht geneutraliseerd en is het effect van de cannabis sterker.   Greengo is, in tegenstelling tot het eerdere tabaksvervangende aanbod, NIET schadelijker voor uw gezondheid dan gewoon roken. Het is zelfs iets gezonder omdat Greengo geen nicotine en minder teer bevat dan tabak.   De samenstelling van Greengo is getest en bevestigd door het Heintz van Landewyck service laboratoire, gevestigd te Luxemburg, op 18-11-2008.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Greengo Tabak Emmer
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.