Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Glazen Pijp Kat

Glazen Pijp Kat ~ Glazen puurpijpje voor wiet of kruiden met een lengte van 11,5cm. De kop van de zwart gekleurde pijp is tevens de kop van de kat.

 

Beschikbaarheid
Niet op voorraad
 € 21,95

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Neem contact op voor meer informatie over de voorraad status of kijk voor gerelateerde producten.

  • Leukste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro, 100 euro buiten Nederland

Beschrijving

 

Glazen Pijp Kat ~ Een overstekende zwarte kat brengt ongeluk, zegt men. Deze zwarte kat voor in je hand kan je juist heel vrolijk en gelukkig maken en je laten lachen. Dat klinkt een stuk aantrekkelijker, vind je niet? Dus laat de overstekende kat maar voor wat het is en geef deze kattenpijp eens een kans voor een plezierig moment.

 

Maar let wel, deze kat is niet voor de poes! Met andere woorden, onderschat deze kat niet, hij kan voor pittige uithalen zorgen, maar je kunt gewoon terug blazen. Nu denk je misschien, ach, maak dat de kat wijs, ik laat me mooi de kat niet op het spek binden. En dat is helemaal prima, misschien wil je liever eerst even de kat uit de boom kijken voor je tot aankoop overgaat.

 

Hoe dan ook, deze pijp is een kat in het bakkie en zal je ongetwijfeld in hogere sferen weten te brengen. Maar ik zal verder niet langer als een kat om de hete brij draaien, want je zult vast nog meer katten te geselen hebben. Met andere woorden, nog meer te doen hebben.

 

De zwart gekleurde glazen pijp heeft een formaat van 11,5 cm en ligt vanwege de vorm van de pijp comfortabel in de hand. De snorharen van de kat zorgen voor een stevige steun waardoor het vullen van de kop vergemakkelijkt wordt en ongelukjes uitgesloten zijn.

 

Een must have voor alle blowers die liever een zwarte kat in de hand hebben dan er één zien oversteken. Met deze pijp van glas zul je beslist geen kat in de zak kopen!

 

Productgegevens

  • Lengte: 115mm
  • Materiaal: Glas
  • Kleur: Zwart met witte ogen en witte snuit

 

Gerelateerde producten

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Glazen Pijp Kat
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.