CannaShot Energy Drink

geen

CannaShot Energy Drink ~ Energiedrank van CannaShock met verslavende cannabis smaak!

Beschikbaarheid
Niet op voorraad
 € 2,00

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Neem contact op voor meer informatie over de voorraad status of kijk voor gerelateerde producten.

  • Grootste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

 

CannaShot Energy Drink ~ Een verslavend lekker en uniek energiedrankje van CannaShock met de heerlijke vertrouwde smaak van cannabis. Het unieke aan de oppeppende energiedrank van Cannashock is dat er bij het blikje drinken een spuit met groen gekleurd cannabis extract wordt meegeleverd, waarmee je je eigen cannabis energy drink kunt creëren.

 

Hoe werkt CannaShot?

Het werkt heel eenvoudig! Je trekt het blikje CannaShot open en injecteert het groene cannabis extract dat zich in de spuit bevindt, in het blikje drinken. Met CannaShot van CannaShock ervaar je direct een schokkend lekkere smaaksensatie.

 

Bevat geen psychoactief THC

CannaShot bevat geen THC, de psychoactieve stof die in cannabisplanten voorkomt. Hierdoor zul je geen high of stoned gevoel ervaren, ook niet na meerdere blikjes. We raden echter aan om CannaShot met mate te drinken vanwege de hogere gehaltes caffeïne. 

 

Inhoud blikje energiedrank

  • 250 ml.

Per 100 ml bevat CannaShot 31 mg caffeïne en 0,38 gram taurine. Verder bevat de drank onder andere calcium, vitamine B6 hydrochloride en vitamine B12.

 

Let op!

CannaShot is niet geschikt voor diabetici, kinderen, personen die gevoelig zijn voor caffeïne en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

 

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:CannaShot Energy Drink
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.