Arizer V Tower Vaporizer

geen

 

Arizer V Tower Vaporizer ~ Een hoogwaardige vaporizer uit Canada! Bij de ontwikkeling is aandacht besteed aan elk detail om te zorgen dat je jarenlang op het apparaat kunt rekenen.

 
Nauwkeurigheid is van groot belang, en de Arizer is buitengewoon nauwkeurig. Het mooie LCD display toont zowel de ingestelde als de feitelijke temperatuur.
 
 
Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 168,95
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
  • Grootste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

Arizer V Tower Vaporizer ~ Een hoogwaardige vaporizer uit Canada! Bij de ontwikkeling is aandacht besteed aan elk detail om te zorgen dat je jarenlang op het apparaat kunt rekenen.

  Glas Waar mogelijk is duurzaam glas gebruikt. Waarom? Glas reageert niet met andere stoffen en is vrij van gifstoffen, waardoor een zachte, smakelijke damp verkregen wordt.   Nauwkeurige Temperatuur Controle Nauwkeurigheid is van groot belang, en de Arizer is buitengewoon nauwkeurig. Het mooie LCD display toont zowel de ingestelde als de feitelijke temperatuur.   Omhoog gerichte Cycloon pijpenkop Hij heeft een perfecte afmeting en hij is van glas! De kop staat rechtop, zodat de lucht er gelijkmatig door geblazen wordt zodat de werkzame bestanddelen optimaal vrijgemaakt worden.   Keramisch verwarmingselement met levenslange garantie Er is gebruik gemaakt van een keramisch verwarmingselement zodat er geen toxines of nare geuren vrijkomen, wat het geval is bij sommige metalen verhittingselementen.   Lange inhalatieslang Zorgt voor koele, zachte en smakelijke damp. Het materiaal is van medische kwaliteit.   Verwisselbare glazen mondstukken! Aan het slangetje kunnen gemakkelijk extra mondstukken bevestigd worden, zodat meerdere gebruikers van de vaporizer gebruik kunnen maken zonder zich zorgen te hoeven maken over het verspreiden van bacteriën en virussen. Deze worden niet standaard meegeleverd.   Timer Het apparaat schakelt vanzelf uit na 2 of 4 uur. Je hoeft je dus niet steeds af te vragen of je het apparaat wel af had gezet.   Geïsoleerde dubbele wand, roestvrij stalen behuizing Hoogwaardig en stijlvol roestvrij staal, met veilige, niet-toxische materialen geïsoleerd, zodat het apparaat aan de buitenkant koel aanvoelt.   Voor meerdere doeleinden te gebruiken Kan gebruikt worden als stoomgenerator, vaporizer, potpourri lamp en aromabrander.   LED indicatielichtjes Toont de status van de vaporizer.   Digitaal LCD display De LCD display toont ingestelde en werkelijke temperatuur (Celsius of Fahrenheit) en de timer.   Koel blauw licht Ontspannend en aangenaam.   Ronddraaiend glas Het inhalatieslangetje kan alle kanten opgedraaid worden! Doordat de onderdelen kunnen draaien, is het een stuk aangenamer om het slangetje te gebruiken.   Draagbaar Draagbaarheid en gebruikergemak is belangrijk. Een accu is los verkrijgbaar.   High Tech ontwerp Er is aandacht besteed aan elk detail om te zorgen dat je jarenlang op het apparaat kunt rekenen.   Complete set accessoires: - 1 lange slang (circa 90 cm) - Potpourri schaaltje - 1 Cycloon pijpenkop - 1 stokje om kruiden los te maken - 1 pak gaasjes - Gebruiksaanwijzing   High Tech ontwerp Er is aandacht besteed aan elk detail om te zorgen dat je jarenlang op het apparaat kunt rekenen.   Complete set accessoires: - 1 lange slang (circa 90 cm) - Potpourri schaaltje - 1 Cycloon pijpenkop - 1 stokje om kruiden los te maken - 1 pak gaasjes - Gebruiksaanwijzing    

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Arizer V Tower Vaporizer
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.