Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Truffels Grinders

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Truffel Grinders, voor een optimale trip!

Naast de bekende wiet en kruiden grinders is het bij Apollyon nu ook mogelijk om online truffel- en paddo grinders te kopen waarmee je magic truffels en magic mushrooms heel eenvoudig fijn kunt malen. De truffelgrinder vermaalt de inhoud tot een boterachtige substantie die direct klaar is om te consumeren.

Voordeel van fijngemalen shrooms

Het voordeel van fijngemalen truffels of andere psychedelische paddenstoelen is dat je niet meer hoeft te kauwen op het hallucinogene goedje dat voor de meeste mensen een akelige smaak heeft waarvan velen flink misselijk kunnen worden. 

Adrenaline vermindert de werking van psilocine

Kokhalzen en braken is niet alleen heel vervelend maar het bevordert tevens de aanmaak van adrenaline. Dit hormoon wordt aangemaakt als natuurlijke reactie zodat je lichaam alert en oplettend blijft en in staat is om de strijd aan te gaan tegen bijvoorbeeld pijn.

De Magic Truffel grinder garandeert een snellere opname in bloedbaan

Tijdens een trip dient de productie van adrenaline echter tegen te gaan, daar dit ook de werking van psilocine vermindert. Bovendien wordt de fijngemalen pasta makkelijker en sneller in de bloedbaan opgenomen.

Koop je truffel grinder eenvoudig en discreet online

Bestel makkelijk een discreet je truffel grinder in de online Smartshop van Apollyon en beleef zo optimaal je trip! 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.