Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Vapir One V5.0 Vaporizer 220V EU-Plug

 

Vapir One V5.0 Vaporizer 220V EU-Plug ~ De Vapir One is een gebruiksvriendelijke digitale verdamper die op het elektriciteitsnet wordt aangesloten.

 

Men brengt de cannabis in een roestvrijstalen capsule in het apparaat, waarna men de gewenste temperatuur instelt en het apparaat elektrisch voorverwarmt.

 

 

 

Beschikbaarheid
Niet op voorraad
 € 79,95

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Neem contact op voor meer informatie over de voorraad status of kijk voor gerelateerde producten.

  • Leukste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro, 100 euro buiten Nederland

Beschrijving

 

Vapir One V5.0 Vaporizer 220V EU-Plug ~ De Vapir One is een gebruiksvriendelijke digitale verdamper die op het elektriciteitsnet wordt aangesloten. Men brengt de cannabis in een roestvrijstalen capsule in het apparaat, waarna men de gewenste temperatuur instelt en het apparaat elektrisch voorverwarmt.   De werkelijke temperatuur is uitleesbaar in het display. zodra de vaporizer op temperatuur is zet men de ventilator in de inhalatiestand. De cannabis kan dan via een slang worden geinhaleerd. Ook kan eerst 1 van de bijgeleverd lucht reservoir (ballon) gevuld worden om het daarna te inhaleren.     De Vapir One is kleiner dan de andere elektrische vaporizers en daardoor handig mee te nemen. Hij heeft een zeer vriendelijke prijs.    - Vapir one Versie 5.0  - Ventilator kan op drie standen worden ingesteld  - Voorzien van slot  - Digitaal display  - Uitgevoerd met zowel Fahrenheit als Celcius  - Komt met gebruiksaanwijzing  - Wordt geleverd met 5 lucht reservoirs (Vapir One Balloons)   3 maanden garantie   Een Vaporizer verschilt van alle andere rook technieken doordat het kruid tot de juiste temperatuur wordt gebracht waarop de active ingredienten (THC) worden verdampt en dus niet verbrand. Hierdoor komen er minder schadelijke stoffen in lichaam. De damp uit de vaporizer is milder van smaak en irriteert niet de luchtwegen.

 

Gerelateerde producten

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vapir One V5.0 Vaporizer 220V EU-Plug
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.