Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

PUFFiT pocket Vaporizer Zwart

 

DiscreetVape PUFFiT Pocket Vaporizer Zwart ~ Discreter dan deze vaporizer kan bijna niet. Amper 10 cm hoog en in een robuuste en veilige omhulzing - de PUFFiT van DiscreetVape kan in iedere jas- of broekzak meegenomen worden zonder al te veel op te vallen.

 

- 1 PUFFiT portable vaporizer (kleur: zwart)
- 1 Siliconen hitte schildje
- 4 Reserve screens
- 1 USB oplaad kabel
- 3 extra reserve hygiënische mondstukken
- Discreet Vape draagtasje van neopreen
Beschikbaarheid
Niet op voorraad
 € 149,95

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Neem contact op voor meer informatie over de voorraad status of kijk voor gerelateerde producten.

  • Leukste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro, 100 euro buiten Nederland

Beschrijving

 

DiscreetVape PUFFiT Pocket Vaporizer Zwart  ~ Discreter dan deze vaporizer kan bijna niet. Amper 10 cm hoog en in een robuuste en veilige omhulzing - de PUFFiT van DiscreetVape kan in iedere jas- of broekzak meegenomen worden zonder al te veel op te vallen.

  Discrete vaporizer   Het hele gepatenteerde ontwerp van de PUFFiT is erop gericht om discreet, veilig, lichtgewicht en gebruiksvriendelijk te zijn. Ideaal voor wie altijd zijn vaporizer bij de hand wil hebben dus. Hij verwarmt in enkele seconden al, is volledig stil, en kan met een eenvoudig USB-kabeltje (incl.) opgeladen worden. Het is eigenlijk wennen hoe eenvoudig het apparaatje werkt!     Gouden hittekamer   Wat de PUFFiT vaporizer zo snel doet werken is de hittekamer van echt goud. In zo'n 20 - 30 seconden is de kamer klaar om te vapen, wanneer je de PUFFiT net opstart. Daarna zal hij nog sneller vape-ready zijn, aangezien de kamer dan al verwarmd is. Een trekje van deze vaporizer wordt een 'cycle' genoemd en op een vol opgeladen accu moet de PUFFiT zo'n 30, 40 cycles kunnen halen. Als de PUFFiT 90 seconden niet gebruikt wordt, schakelt hij bovendien automatisch uit, om je accu te sparen.   Gebruiksvriendelijk + heel veel extra's!   De PUFFiT vaporizer is extreem gebruiksvriendelijk. Makkelijk op te laden en makkelijk te gebruiken, met niet teveel poespas aan instellingen (op de regelbare temperatuur na). Daar tegenover zit het doosje waarin de PUFFiT geleverd wordt, bomvol extra's.      De verpakking bevat:   - 1 PUFFiT portable vaporizer (kleur: zwart) - 1 Siliconen hitte schildje - 1 Schoonmaak gereedschapje - Gebruikershandleiding - 4 Reserve screens - 1 USB oplaad kabel - 1 Optioneel 'roer' onderdeeltje (hiermee kun je in de hittekamer 'roeren') - 3 extra reserve hygiënische mondstukken - Discreet Vape draagtasje van neopreen - Garantiekaartje   Vape Enhancer Thingy   Nu tijdelijk bovendien bij de PUFFiT geleverd: Het fonkelnieuwe 'Vape Enhancer Thingy' (zo noemen ze het echt, dat kunnen wij ook niet helpen) van DiscreetVape. Dit eenvoudige maar geniaal ontworpen onderdeeltje, dat op dezelfde manier gebruikt kan worden als het 'roer' onderdeel, verbetert de hitte overdracht en damp productie bij bijna alles wat je in je vaporizer wil gebruiken, ook bij lagere temperatuur instellingen. Zo kun je je batterij nog wat langer mee laten gaan.  

 

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:PUFFiT pocket Vaporizer Zwart
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.