Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

MiniVap Vaporizer

MiniVap Vaporizer ~ Met deze MiniVap vaporizer heb je een hoogwaardig kwaliteitsproduct in huis dat zorgt voor een intense smaakbeleving en een verfijnde aroma. Dankzij het geleidelijke verdampingsproces, zullen de werkzame ingrediënten niet verbranden.
 
Beschikbaarheid
Niet op voorraad
 € 399,95

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Neem contact op voor meer informatie over de voorraad status of kijk voor gerelateerde producten.

Bestel voor 14:00 en ontvang dinsdag uw pakket!
  • Leukste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro, 100 euro buiten Nederland

Beschrijving

 

MiniVap Vaporizer ~ MiniVAP is een vaporizer-systeem dat zeer compact, geruisloos, handzaam en simpel in gebruik is. Door middel van verhitten on demand zal de verdamper alleen in werking treden als je inhaleert.   Met deze MiniVap vaporizer heb je een hoogwaardig kwaliteitsproduct in huis dat zorgt voor een intense smaakbeleving en een verfijnde aroma. Dankzij het geleidelijke verdampingsproces, zullen de werkzame ingrediënten niet verbranden   Deze MiniVap vaporizer kent vele gebruiksmogelijkheden en door het moderne design en de diverse accessoires is dit een vaporizer die bij velen in de smaak zal vallen. De MiniVap is door middel van de juiste accessoire geschikt voor vloeistoffen.   Het gebruikte materiaal wat voor deze stijlvolle vaporizer is gebruikt, is aluminium, waardoor de vaporizer niet heet zal worden tijdens het gebruik en wat voor duurzaamheid zorgt.   Details
  • Digitale warmteregelaar
  • 4 temperatuur mogelijkheden: 190 °C, 200 °C, 210 °C, 225 °C.
  • Convectie verhittingssysteem, alleen actief bij het inhaleren.
  • Materiaal: Aluminium: duurzaam en wordt nooit heet.
  • Automatische uit-schakelaar (12 minuten)

 

 

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MiniVap Vaporizer
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.