Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Maxi Single E-Sigaret 900

Maxi Single E-Sigaret 900 ~ De Maxi Single e-sigaret beschikt over een 900 mAh batterij waardoor deze e-cig zeer geschikt is voor mensen die gemiddeld tot heel veel roken. Deze stijlvolle e-sigaret is geheel demonteerbaar.

 

De elegante Maxi e-sigaret is verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver.

 

 

Beschikbaarheid
Niet op voorraad
 € 39,95

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Neem contact op voor meer informatie over de voorraad status of kijk voor gerelateerde producten.

Voor 16:00 besteld, vandaag nog verstuurd!
  • Leukste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro, 100 euro buiten Nederland

Beschrijving

 

Maxi Single E-Sigaret 900 ~ De mooi vormgegeven Maxi Single e-sigaret maakt gebruik van een 900 mAh batterij en is hierdoor ook zeer goed te gebruiken door de zware rokers.

 

De Maxi e-sigaret laat grote dampwolken achter wat het gevoel van het roken van sigaretten versterkt. Ondanks de dampwolken die uit worden geblazen veroorzaakt het roken van een e-sigaret geen hinder voor de medemens omdat de damp niet uit giftige stoffen bestaat zoals de rookwolken van een traditionele sigaret dat wel bestaan.

 

Hasj- en wietolie

Niet alle elektrische sigaretten zijn geschikt voor hasj- of wietolie, maar met deze Maxi Single e-cig kun je zonder problemen genieten van de extra krachtige werking van olie extracten. De hasholie of wietolie kun je heel eenvoudig mengen met de e-vloeistoffen door middel van enkele druppels wietolie toe te voegen aan de e-liquid.

 

En vanwege de vele verschillende smaken e-liquids, kun je iedere hijs weer net even wat specialer maken. Ook medicinaal is de Maxi e-sigaret dus uitermate geschikt en kun je op een snelle en makkelijke manier profiteren van zowel de medicinale werking van wiet als de smaaksenstatie van diverse e-liquids.

 

 

Led lampjes

Op de Maxi batterijen zijn vier led lichtjes zichtbaar waarop je kan zien hoe lang je de e-sigaret nog kan gebruiken voor hij opnieuw dient te worden opgeladen. Eén van de vele handigheidjes die de maxi e-sigaret tot een topprodukt maakt.

  Afmetingen van de Justfog Maxi  De Maxi e-sigaret heeft een lengte van 133mm (inclusief tankje) met een diameter van 14mm.   Constante kwaliteit Justfog is in mei 2009 opgericht en is sindsdien altijd bezig om de productiemethoden te verbeteren waardoor het eindresultaat altijd uit hoogwaardige kwaliteitproducten bestaat. Justfog heeft oog voor ontwerp en detail en dat is goed terug te zien in de populaire Maxi Single e-sigaret,   Maxi elektrische sigaret op hoog niveau De Maxi e-sigaret van Justfog Maxi is een topproduct op hoog niveau. Zo bestaat de e-smoker uit een open systeem waardoor alle onderdelen demonteerbaar zijn en dus heel makkelijk kunnen worden vervangen door reserveonderdelen.   Het vullen van de Maxi Om de Maxi e-sigaret te vullen met e-vloeistof dien je ondestaande handelingen goed op te volgen.     A. Draai de topcap van de tank en vul niet hoger dan het bovenste streepje. B. Om de spoel te vervangen draai je de tank los van de base. Schroef de oude spoel eraf en draai een nieuwe spoel er goed. C. Draai de tank weer terug op de base en vul de tank met vloeistof. Zachtjes schudden om de wicks (kousjes) goed te bevochtigen.   Inhoud
  • Maxi Clearomizers
  • Maxi 900 mAh Batterijen
  • Spoelkoppen
  • USB-lader
  • Adapter
  • Handleiding
Niet kapot te krijgen

Een mooie eigenschap van de clearomizer van de Maxi e-sigaret is dat hij praktisch onverwoestbaar is Bovendien beschikt de Maxi e-sigaret over een speciaal ontworpen anti-leksysteem, waardoor het lekken van de vloeistof tot het verleden behoort. De inhoud van de clearomizer bedraagt 1,6ml wat inhoudt dat je met gemak een hele dag gebruik kunt maken van de Maxi e-sigaret zonder dat je hoeft bij te vullen. 

 

In het onderstaande filmpje wordt duidelijk hoe stevig de clearomizer is.

   

Gerelateerde producten

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Maxi Single E-Sigaret 900
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.