Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Maxi E-Sigaret Set Premium 900 Zwart

Maxi E-Sigaret Set Premium 900 mAh Zwart ~ De Maxi Clearomizer 900 mAh Zwart is een prachtige e-sigaret die geheel demonteerbaar is.

 

Door de 900 mAh batterij is deze elektische sigaret uitermate geschikt voor de gemiddelde tot zware roker.***NIET VOORRADIG***

Beschikbaarheid
Niet op voorraad
 € 39,95

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Neem contact op voor meer informatie over de voorraad status of kijk voor gerelateerde producten.

  • Leukste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro, 100 euro buiten Nederland

Beschrijving

 

Maxi E-Sigaret Set Premium 900 mAh Zwart ~ De Maxi Clearomizer 900 mAh Zwart is een prachtige e-sigaret die geheel demonteerbaar is. Door de 900 mAh batterij is deze elektische sigaret uitermate geschikt voor de gemiddelde tot zware roker.

 

Doordat de Maxi e-sigaret veel damp produceert geeft het elektronisch roken een nog realistischer gevoel alsof je een traditionele sigaret aan het roken bent.

 

Hasj- en wietolie

Deze electrische sigaret van Maxi is uitermate geschikt voor het gebruik met hasj- of wietolie voor een maximale medicinale of recreationele werking. Een druppeltje wietolie door de vloeistof mengen en het roken wordt als heilzaam genot ervaren.

 

 

Led indicatie

De Maxi batterijen zijn uitgerust met vier led lichtjes die aangeven hoe lang de batterij nog gebruikt kan woden voor hij dient opgeladen te worden. Kortom, allemaal voordelen die deze Maxi e-sigaret een regelrechte topper maken

  Deze starterset van Maxi wordt geleverd met 2 complete e-sigaretten, zodat u altijd een e-sigaret als reserve heeft als bijv. de ander leeg is.   Afmetingen Justfog Maxi  - Lengte inclusief tankje:133mm - Diameter: 14 mm.   Continu hoogwaardige kwaliteit Justfog is, sinds de oprichting in mei 2009, altijd op zoek om de beste productiemethoden te ontwikkelen voor de hoogste kwaliteit e-sigaretten. Dit heeft ertoe geleid dat Justfog een constante optimalisatie kan bieden van hoogwaardige kwaliteit van materiaal en ontwerp.   Maxi elektronische sigaret van topklasse De Justfog Maxi is een E-sigaret van topklasse en heeft als voordeel dat het géén gesloten systeem heeft wat inhoudt dat alle onderdelen kunnen worden vervangen door reserveonderdelen.   Het vullen Om de Maxi e-sigaret te vulen, volg onderstaande aanwijzingen goed op.     A. Draai de topcap van de tanken zorg dat je niet hoger dan het bovenste streepje vult. B. Om de coil te vervangen draai je de tank los van de base. Schroef de oude coil eraf en vervang door een nieuwe coil er stevig op te schroeven. C. Draai de tank weer terug op de base en vul de tank met vloeistof. Lichtjes bewegen om de wicks (kousjes) goed te bevochtigen.   Inhoud - 2 x Maxi Clearomizers - 2 x Maxi 900 mAh Batterijen - 4 x Coilheads - 1 x USB-lader - 1 x Adapter 230V - Gebruiksaanwijzing  

Onverwoestbaar

De clearomizer van de Maxi e-sigaret is bijna niet kapot te krijgen en beschikt tevens over een speciaal ontwikkeld anti-leksysteem, waardoor het lekken van de vloeistof uitgesloten is. De inhoud van de clearomizer is 1,6ml waarmee i makkelijk een dag door kan dampen, zonder dat de e-sigaret bijgevuld hoeft te worden.

 

Het onderstaande filmpje laat zien dat de de clearomizer niet kapot is te krijgen.

   

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Maxi E-Sigaret Set Premium 900 Zwart
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.