Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Jiksu Stardust Quattro 4 E-Sigaret Single Groen

Jiksu Stardust Quattro 4 E-Sigaret Single Travelkit Groen ~ Een fris, groen gekleurde Jiksu e-sigaret compleet met stevige opbergetui die tevens dienst doet als reisetui om je favoriete e-smoker overal mee naar toe te nemen.

 

De Jiksu e-sigaret bestaat uit een gesloten systeem en heeft een e-vloeistof tank met een capaciteit van 1,6ml.

Beschikbaarheid
Niet op voorraad
 € 32,95

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Neem contact op voor meer informatie over de voorraad status of kijk voor gerelateerde producten.

Voor 16:00 besteld, vandaag nog verstuurd!
  • Leukste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro, 100 euro buiten Nederland

Beschrijving

 

Jiksu Stardust Quattro 4 E-Sigaret Reisset Groen ~ Met deze groen gekleurde Jiksu Stardust e-sigaret, die geleverd wordt in een handige en zeer degelijke opbergetui, kun je roken op plekken waar de traditionele sigaret niet meer wordt geaccepteerd.

 

Deze gezonde manier van roken zorgt er namelijk voor dat er geen schadelijke verbrandingsstoffen worden gevormd die bij de verbranding van een sigaret wel worden gevormd. Ook brandgevaar is uitgesloten bij het dampen van elektrische sigaretten en er wordt bovendien geen as gevormd, waardoor een asbak overbodig is geworden.

 

Genot voor jezelf en je medemens

E-roken is dus niet alleen een gezond genot voor je eigen lichaam, maar ook voor de medemens is elektrisch roken een fantastische uitkomst. Zij hoeven nu nooit meer ongevraagd mee te roken door de uitgeblazen en giftige rookdampen die er in de ruimte ontstaan.

 

Deze Jiksu Stardust Quattro wordt geleverd in een frisse kleur groen, maar je kunt ook andere kleuren Jiksu e-sigaretten kopen, zoals bijvoorbeeld paars, geel of rood. Groen wordt echter geassocieerd met frisheid, versheid, reinheid en uiteraard met de natuur. 

 

Perfect alternatief voor de gewone sigaret

Groen is tevens een rustgevende kleur en is ook de kleur voor hoop en vrede en dat is nu net wat roken vaak zo aantrekkelijk maakt, een beetje rust in de al zo hectische wereld. Aangezien het roken van gewone sigaretten niet echt hoopvol is voor een gezond leven, is deze groene e-cig van Jiksu een perfect alternatief! 

 

Uitgebreide Informatie

Een gebruiksaanwijzing en uitgebreide informatie over de Jiksu Stardust Quattro e-sigaretten kun je op de pagina van de blauw gekleude Jiksu e-cig vinden --->> Jiksu Stardust Quattro Travelkit Blauw 

Gerelateerde producten

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jiksu Stardust Quattro 4 E-Sigaret Single Groen
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.