Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

E-Vloeistof D-Doff Tabak Koko White

E-Vloeistof D-Doff Tabak Koko White ~ E-vloeistof D-Doff is uitermate geschikt voor mensen die willen stoppen met roken en willen overstappen op e-roken.

Beschikbaarheid
Niet op voorraad
 € 4,50

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Neem contact op voor meer informatie over de voorraad status of kijk voor gerelateerde producten.

  • Leukste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro, 100 euro buiten Nederland

Beschrijving

 

E-Vloeistof D-Doff Tabak Koko White ~ E-vloeistof D-Doff is uitermate geschikt voor mensen die willen stoppen met roken en willen overstappen op e-roken. Met deze D-Doff tabak smaak zal de ontwenning van de tabak van gewone sigaretten een stuk makkelijker zijn. Er onstaat damp, het proeft naar tabak en je kunt ook het nicotine gehalte steeds verder afbouwen.

 

Met de E-vloeistof van Koko White kun je gezond roken en tegelijkertijd genieten van de uitgesproken smaak van Davidoff tabak.

 

Een e-vloeistof, ook wel e-liquid genoemd, is een vloeistof voorzien van een smaakje waarmee je de ampullen van een e-sigaret kunt vullen. De e-vloeistof zit in doseerflesjes van 10 ml en zijn verkrijgbaar in verschillende nicotine gehaltes.

 

Makkelijk vullen met doseer tuit

Doordat de flesjes waarin de e-vloeistof wordt geleverd, een handige doseer tuit hebben, kun je heel makkelijk en snel een lege ampul vullen. Zorg ervoor dat je de ampul niet helemaal tot boven aan toe vult (tot maximaal 75%), er moet dus altijd een kwart deel vrij van vloeistof blijven. Na het vullen van de ampul is deze direct in de e-sigaret te gebruiken.

 

Eigen smaak creëren

Je kunt heel eenvoudig je eigen smaken maken door de e-vloeistoffen onderling met elkaar te vermengen. Zo kun je bijvoorbeeld de e-vloeistof Cheesecake mixen met die van Whiskey, of die van Kiwi met de e-vloeistof Chocolate Cream. Je zult ervaren dat er een hoop verrassende smaken zullen ontstaan.

 

Mixen met hasj- of wietolie

Je kunt de e-vloeistoffen ook mixen met een druppel geconcentreerde hasj- of wietolie vanwege de medicinale werking die de cannabisplant bezit. Wetenschappelijke onderzoeken hebben bewezen dat wiet heilzaam kan werken bij diverse ziekten en kwalen, zoals bijvoorbeeld reuma, adhd, autisme, pijn, glaucoom, diabetes en nog veel meer ziekten, waaronder ook zeer ernstige ziekten als kanker of leukemie.

 

Je kunt in principe alle e-sigaretten hiervoor gebruiken, maar de e-sigaretten van Maxi worden hier het meest voor aangeraden. Deze e-sigaretten beschikken over een onverwoestbare clearomizer waarbij lekken van de vloeistof uitgesloten is.

 

E-vloeistof nicotine sterkte De kracht van de e-vloeistof wordt bepaald door de hoeveelheid nicotine die er aan is toegevoegd. Als maatstaaf wordt er gebruik gemaakt van milligram nicotine per totaal aantal milliliter vloeistof en dit wordt vergeleken met het nicotinegehalte dat er in een gewone sigaret aanwezig is.   Als er op een pakje sigaretten bijvoorbeeld vermeld staat dat het 1.6mg nicotine bevat, houdt dit in dat iedere sigaret in dat pakje 1.6mg nicotine bevat. Wanneer er in een pakje 20 sigaretten zitten, betekent dit dus dat in het gehele pakje sigaretten een totaal van 32mg nicotine zit.   Een e-liquid met een nicotine gehalte van 16mg bevat per ml vloeistof dus 16mg nicotine. Wanneer je 1ml van de vloeistof verdampt staat dat dus gelijk aan 10 gewone sigaretten van 1.6mg.   Nicotine opties De nicotine die zich in de e-vloeistof bevindt en die wordt verkregen van tabaksbladeren, is in verschillende gehaltes toegevoegd, waardoor je een keuze kunt maken uit vier verschillende sterktes.  

-   0 mg nicotine

-   6 mg nicotine (vergelijkbaar met light sigaretten)

- 11 mg nicotine (vergelijkbaar met normale sigaretten)

- 16 mg nicotine (vergelijkbaar met sigaretten of shag)

 

Er bestaat ook nog een e-liquid met 24 mg nicotine, die te vergelijken is met zware shag of een sigaar, maar die is niet bij Headshop Apollyon verkrijgbaar.

 

Overstappen op elektronisch roken Wanneer je wilt stoppen met roken en je besluit over te stappen op e- roken, is het raadzaam om met een e-vloeistof met tabak smaak te starten om zo de smaak van sigaretten te kunnen nabootsen, zodat de overgang minder groot zal zijn.   Houdbaarheid van de e-vloeistof Wanneer de e-vloeistof op een droge en koele plaats bewaard wordt is deze ten minste 2 jaar houdbaar. Een flesje e-vloeistof van 10ml staat ongeveer gelijk aan 60 tot 75 normale sigaretten, hoewel dit uiteraard afhankelijk is van diverse factoren, waaronder bijvoorbeeld hoe iemand verdampt en welke e-sigaret er gebruikt wordt.   Certificaat van TÜV De e-vloeistoffen zijn door de onafhankelijke organisatie TÜV gecontroleerd op veiligheid en kwaliteit waardoor de e-vloeistoffen zijn voorzien van officiële certificaten en testrapporten. Vanwege haar onafhankelijkheid, neutraliteit, professionele expertise en strenge normen wordt de TÜV wereldwijd erkend.  

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:E-Vloeistof D-Doff Tabak Koko White
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.