Shisha Pen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Shisha Pen

Een shisha pen, ook wel e-shisha of shisha stick genoemd, is een electronische wegwerpsigaret die het roken van een traditionele sigaret vervangt maar dan zonder de schadelijke stoffen die in tabak voorkomen, zoals teer en koolmonoxide.
Geen rook, geen teer, geen geur, geen as, geen brandgevaar en je mag de shisha stick roken op plekken waar de gewone sigaret is verboden.
De shisha pen wegwerp e-sigaret is verkrijgbaar in verschillende smaken en er is een keuze uit nicotine vrije sticks of shisha sticks met nicotine.

Wat is een Shisha Pen

Een shishapen, ook wel shisha stick, flavor vape of liqiudverdamper genoemd, is een electronische wegwerp sigaret en wordt gebruikt ter vervanging van een gewone sigaret. De shisha pen maakt gebruik van het verhitten van een vloeibare (nicotine)oplossing en produceert geen rook, geen reuk, geen teer en er komt ook geen as af.

Hoe werkt een Shisha Pen

Een shisha pen werkt heel erg snel en makkelijk, nog zelfs makkelijker dan een sigaret opsteken. De shishapen is namelijk direct klaar voor gebruik. Het enige dat je hoeft te doen is het dopje verwijderen en je kunt direct een hijs nemen. Bij iedere haal die je neemt licht er aan het uiteinde een blauw lampje op, net als bij een echte sigaret het vuurpuntje gaat oplichten als je aan het roken bent.

Shisha Pen smaken

De shisha pen wegwerp e-sigaret is verkrijgbaar in verschillende smaken waaronder appel, aardbei, perzik, blueberry, menthol, koffie, tabak, druiven of kersen.

Voordelen Shisha Pen

Een Eshisha heeft een hoop voordelen ten opzichte van een traditionele sigaret. Zo produceert een shishapen geen teer en er ontwikkelt zich ook geen rook of geur. Je hebt geen vuur nodig en er ontstaat geen as, dus de shishapen levert geen brandgevaar op.

Namen Shisha Pen

Een shishapen heeft, ondanks dat het een vrij nieuw product is, toch inmiddels al diverse namen gekregen:

  • Shisha Pen
  • Flavor Vapes
  • Shisha Stick
  • Eshish
  • Liquid Verdamper
  • E-shisha
  • E-hookah

Shisha Pen in vliegtuig?

Vraag altijd van te voren toestemming aan de luchtmaatschappij of het gebruik van een shisha pen tijdens de vlucht is toegestaan. Bij steeds meer maatschappijen is het namelijk verboden. 

Is Shisha Pen legaal?

Het gebruik van een Eshisha is volgens de wet in alle landen toegestaan. Huisregels van bepaalde bedrijven, instanties of instellingen kunnen het roken van een electronische shisha pen echter verbieden.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.