In de hele maand juli 20% korting op het gehele assortiment!

Maxi E-Sigaret

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Maxi E-Sigaret

Sinds de oprichting in mei 2009 is Justfog, de maker van de Maxi e-sigaret, voortdurend bezig met het ontwikkelen van de allerbeste productiemethoden om zo hoogwaardig producten op de markt uit te brengen. Deze kennis vind je terug in het ontwerp en het gebruikte materiaal van de Maxi e-sigaretten, één van de meest populaire producten van Justfog.
Wiet- en hasjolie
Zo is de clearomizer van de Justfog Maxi e-sigaret bijna onverwoestbaar en op youtube zijn filmpjes te vinden waar dit bewijs geleverd wordt. Ook kan de e-cig extra veel vloeistof bevatten en ook vloeistoffen zoals wiet- en hasjolie zijn geen enkel probleem in de Maxi e-cig.
Een ander voordeel van de maxi e-sigaretten is dat er geen gebruik wordt gemaakt van een gesloten systeem, waardoor alle onderdelen kunnen worden vervangen door nieuwe onderdelen. Zo kun je eindeloos blijven genieten van elektrisch roken.
Passie voor design
Justfog hecht veel waarde aan het eindproduct en is van mening dat de combinatie van passie en nieuwste technologie meedraagt aan het allerbeste eindresultaat. De Maxi e-sigaret is het duidelijke bewijs voor hun oprechte passie voor design.
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.