Jiksu E-Sigaret

5 producten

12 24 36

5 producten

12 24 36

Jiksu E-Sigaret

Jiksu is een populair en zeer vooruitstrevend merk en is inmiddels ruim vijf jaar actief in de e-smoking branche. Jiksu hecht veel waarde aan de meningen en beoordelingen van e-rokers en gebruikt deze feedback om de ontwikkeling van nieuwe e-sigaretten en e-rokers accessoires te verbeteren.

Hoogwaardige kwaliteit e-sigaretten

Opmerkingen over bijvoorbeeld de dampontwikkeling, de smaak of het laadgemak worden aan het Jiksu onderzoek- en ontwikkelingsteam overhandigd, uitgewerkt en eventueel herhaald om het gewenste eindresultaat te behalen. Hierdoor blijft de e-sigaret continu verbeterd worden, wat zich uit in een product van hoogwaardige kwaliteit.

Voor de vervaardiging van Jiksu e-sigaretten wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige microchips, wat de prijs misschien iets hoger maakt, maar wat garant staat voor een product van topklasse.

Gebruiksvriendelijk
Jiksu, dat onderdeel van Joyetech is, produceert een verscheidenheid aan e-sigaretten in verschillende designs, kleuren en maten waarvan een aantal in ons assortiment zijn opgenomen. Ondanks dat e-sigaretten erg complex zijn, streeft Jiksu er naar om de ontwerpen zo gebruiksvriendelijk mogelijk te houden.
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.