In de hele maand juli 20% korting op het gehele assortiment!

E-Vloeistof

1 product

12 24 36
  1. Cannabis E-Vloeistof PiMP
    Cannabis E-Vloeistof PiMP
     € 6,95 € 5,56

1 product

12 24 36

E-Vloeistof, diverse verrassende e-liquid smaken

E-vloeistoffen (e-liquids / e-juices) zijn smaak vullingen voor de ampullen die in het mondstuk van de e-sigaret zitten. De vloeistof is geschikt voor alle e-sigaretten uit ons assortiment, uitgezonderd de E-Smoking. E-liquids bestaan uit een basis vloeistof, n of meerdere smaakstoffen en nicotine. Smaken kunnen bestaan uit frisse fruit smaken, zoetigheid, tabaksmaak en dranken- of kruidensmaak, waaronder ook marihuana smaak.

Damp is niet zo merkbaar

De smaakvloeistof die in de ampul wordt gevuld, wordt verhit naar een temperatuur waardoor deze verdampt. Er treedt dus geen verbranding op, zoals dat bij het roken van sigaretten wel optreedt. Wanneer de e-vloeistof wordt verhit, wordt er damp gevormd die er ongeveer hetzelfde uitziet als rook, waardoor het roken van een e-sigaret een zelfde gevoel geeft als het roken van een gewone sigaret.

Welk nicotine gehalte kopen?

E-vloeistof kun je in vier sterktes kopen die het nicotine gehalte bepalen, zodat e-roken ook geschikt is voor mensen die willen stoppen met roken. Zware rokers kunnen beginnen met een hoog gehalte terwijl lichte rokers kunnen volstaan met een medium tot licht percentage. Je kunt je lichaam steeds aan iets minder laten wennen tot je uiteindelijk op 0 mg uitkomt.

Marihuana of Spacecake smaak

De e-liquids met diverse wietsmaken, zoals wiet brownies, green dragon of bhang lassi zijn een genot voor mensen die willen stoppen met blowen, wat het niet alleen een stuk eenvoudiger maakt, maar ook nog eens heel smaakvol!

Nieuwe smaken e-vloeistof maken

De e-vloeistoffen kunnen onderling met elkaar gemengd worden om zo je eigen favoriete smaak te creren. Zo kun je bijvoorbeeld de e-juice Champagne mengen met die van Cheesecake of de e-vloeistof Rum met die van Toffee. Je kunt je eigen fantasie de vrije loop laten gaan en zo de meest ultieme smaken maken.

Mengen met THC-rijke hasj- of wietolie

Veel mensen roken een joint om medicinale redenen. Het is immers bewezen dat cannabis voor vele klachten en kwalen, zoals bijvoorbeeld artritis, bronchitus, menstruatiepijn, clusterhoofdpijn en nog vele een verzachtende werking kan bieden.

Recreatief of om andere redenen genieten

Maar omdat het ook wetenschappelijk bewezen is dat zowel tabak als de verbrandingsstoffen die tijdens het roken ontstaan, heel slecht voor onze gezondheid zijn, biedt de e-sigaret uitkomst. Wanneer je een druppel geconcentreerde THC olie door de e-vloeistof vermengd, kun je niet alleen op een recreationele manier maar op een andere manier optimaal genieten van de positieve eigenschappen die wiet op ons lichaam heeft.
Wil je CBD-rijke e-vloeistof kopen? Neem dan een kijkje in onze healthshop ---> CBD e-liquid
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.