In de hele maand juli 20% korting op het gehele assortiment!

E-Smoking E-Sigaret

5 producten

12 24 36
 1. E-Smoking Premium Batterij
  E-Smoking Premium Batterij
  Rating:
  20%
   € 22,95 € 18,36
 2. E-Smoking Usb Oplader Premium
  E-Smoking Usb Oplader Premium
   € 7,50 € 6,00
 3. E-Smoking Charger 230V
  E-Smoking Charger 230V
   € 14,95 € 11,96

5 producten

12 24 36

E-Smoking E-Sigaretten

E-Smoking, het nieuwe roken! Elektrische sigaretten van E-Smoking lijken precies op een normale sigaret, met als verschil dat de e-sigaret geen tabak bevat. Met de e-sigaret inhaleer je alleen maar waterdamp met een smaakje.

Er treedt dus geen verbranding op, waardoor er geen rook ontstaat die bij het roken van een normale sigaret wel ontstaat. Het voordeel hiervan is dat elektronisch roken voor jezelf en voor anderen minder irriterend is. Bovendien is het roken van e-sigaretten tot wel 50% goedkoper dan het roken van normale sigaretten. Reden genoeg dus om net als vele duizenden andere rokers over te stappen op de e-sigaret.

Even groot als een gewone sigaret

Een ander groot voordeel van een E-smoking e-sigaret is dat de lengte 8,2cm is wat dus precies even lang als een gewone sigaret is, waardoor het gevoel in je hand praktisch hetzelfde blijft. Ook produceert de E-Smoking e-sigaret extra veel damp wat het nabootsen van een gewone sigaret bevordert.

De E-Smoker Premium heeft ten opzichte van een gewone e-sigaret een uniek verschil. Ieder patroon bezit namelijk een eigen ingebouwde vaporizer, ook we verdamper genoemd. Hierdoor bestaat de e-sigaret uit nog maar twee onderdelen: het patroon en de batterij.

Hoe werkt de E-Smoking e-sigaret

De e-sigaretten van E-Smoking werken heel snel en makkelijk. De e-sigaret is direct klaar voor gebruik nadat het patroon op de batterij geschroefd is!

Garantie E-Smoking

Op alle produkten van E-Smoking, met uitzondering van de cartridges, wordt 12 maanden garantie gegeven.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.