Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Grace Glass Bongs

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Grace Glass Bongs

Wil je een luxe uitziende maar bovenal goed functionerende glazen bong kopen, maar zit je gebonden aan een beperkt budget? Dan zijn de kunstige ontwerpen van Grace Glass een perfecte keuze. Verkrijgbaar in diverse glasdiktes, waaronder 7mm zodat je er zeker van kan zijn dat de bong tegen een stootje kan en niet snel zal breken.

Kwaliteit bong voor weinig geld

Grace Glass bongs staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit voor weinig geld. De glazen modellen zien er niet alleen luxe uit, ze hebben ook een hoop extra's zoals diverse soorten ingebouwde percolators waaronder een arm percolator, een spiral percolator of een dome percolator.

Stevige bongs van dik glas

Ook ontwerpt dit vooruitstrevende bedrijf bongs met diverse soorten chilllums zoals een shower chillum, een six shooter chillum of een diffuser chillum. Kortom, bij Headshop Apollyon heb je een aantrekkelijke collectie Grace Glass bongs om uit te kiezen en het assortiment wordt regelmatig aangevuld met de meest populaire en functionele percolators, bubbler en pre-coolers die Grace Glass nieuw op de markt brengt.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.