Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Bong Gasmasker Kleur

Bong Gasmasker Kleur ~ Er zijn zoveel manieren om marihuana te roken, maar dit is absoluut de ultieme manier. Deze geweldige gasmasker bong is net zo groot als een echt gasmasker, alleen op de plaats waar een zuurstoftank hoort te zitten, heeft dit gasmasker een plastic bong.

Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 34,95
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
  • Leukste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro, 100 euro buiten Nederland

Beschrijving

Bong Gasmasker Kleur ~ Er zijn zoveel manieren om marihuana te roken, maar dit is absoluut de ultieme manier. Deze geweldige gasmasker bong is net zo groot als een echt gasmasker, alleen op de plaats waar een zuurstoftank hoort te zitten, heeft dit gasmasker een plastic bong. Het masker zelf is gemaakt van rubber en heeft verstelbare banden, zodat het over praktisch ieder hoofd past. De bong kan gevuld worden met water of kan zonder water worden gebruikt.

  Eenmaal om je hoofd trekt het masker vacuum rond je gezicht, dus als je inademt vult het gehele masker zich met rook. Zo stoned was je nog nooit eerder, absoluut de ultieme hit. Vergeet niet je ogen te sluiten, of je wilt ze juist rood en waterig hebben (the puffy look). Je kan ook een klein zwembrilletje onder je gasmasker dragen zodat je zelf goed kan zien en ervaren hoe het masker zich met rook vult.  

Specificaties

Materiaal
Rubber
Soort Bong
Fun bong basic

Gerelateerde producten

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bong Gasmasker Kleur
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.