Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Hennepolie

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Er bestaan verschillende soorten hennepolie en hennepextracten

Hennep is een plant met vele toepassingen. Werkelijk alle delen van de plant worden gebruikt voor oneindig veel doeleinden.

Zo wordt er bijvoorbeeld olie uit de zaden van de hennepplant gewonnen die hennepzaadolie wordt genoemd. Deze olie is dus niet dezelfde als etherische hennepolie die uit de bladeren, bloemtoppen en stengels wordt gewonnen.

CBD-rijke hennepolie

Omdat hennepolie zo ontzettend heilzaam werkt en het, door het praktisch ontbreken van THC, heel geschikt is voor medicinale doeleinden, hebben telers zich gericht om planten te ontwikkelen met een zo hoog mogelijk CBD gehalte, één van de bestanddelen in hennep die ondertussen heel bekend is.

Meer over etherische olie uit hennep

Wij hebben ook etherische olie van hennep op voorraad, gewonnen gewonnen uit de bloemen, stengels en bladeren van de hennep plant.

Deze hennep olie of essential hemp oil in het Engels, is heel rijk aan de terpenen die tijdens het drogen van de bloemen grotendeels verloren gaan. Wees daarom voorzichtig en neem deze olie niet zomaar in. 

Online bestellen bij Apollyon is makkelijk en de levering snel

Je hoeft je helemaal geen zorgen te maken: bestellen in de online Healtshop van Apollyon is altijd veilig en je ontvangt je bestelling snel!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.