Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Hennep Lipverzorging

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hennep Lipverzorging, nooit meer schrale of kapotte lippen!

Je lippen behoren tot de blikvangers van je gezicht waardoor het gebruik van goede mond- en lipverzorgingsproducten dan ook van groot belang is. Daar hennep bekend staat om haar verzorgende en herstellende werking kun je dan ook lipproducten op basis van deze heilzame cannabis plant in onze healthshop kopen.

Lipbescherming bij droge en gesprongen lippen

Tijdens guur herfstweer of op hete zomerse dagen kunnen er zonder goede lipbescherming allerlei pijnlijke klachten onstaan doordat je lippen droog en schraal zijn geworden of zelfs scheurtjes vertonen. Om je mond er de hele dag gezond en verzorgd uit te laten zien kun je kiezen voor verzorging en bescherming op basis van heilzame hennepolie of hennepwortel.

Een verzorgde mond om te zoenen

Doordat de huid van de lippen erg dun is en geen talg of zweet produceert droogt deze snel uit. Hierdoor likken veel mensen voortdurend aan hun droge lippen waardoor de tere en kwetsbare huid alleen maar meer uitdroogt. Om uitdroging en losse velletjes te voorkomen kun je ze het beste insmeren met een goede lipbalsem waardoor de huid soepel blijft en je een mond krijgt om te zoenen.

Tips voor zachte lippen

Het geheim voor gezonde en superzachte lippen bestaat uit twee simpele handelingen: hydrateren en scrubben. Naast het gebruik van een vochtinbrengende lipbalsem is het drinken van voldoende water belangrijk om gezonde lippen te verkrijgen.
Om ze extra zacht te maken zonder vervelende losse velletjes en kloofjes is het raadzaam de huid van de mond af en toe te scrubben. Hierdoor verwijder je dode huidcellen en stimuleer je de doorbloeding, dat niet alleen voor zijdezachte lippen zorgt, maar ook een gezonde rode kleur aan de mond geeft.

Extra verwennen door scrubben

Scrubben kun je met een oude tandenborstel of een rul geworden handdoek doen waarmee je zachtjes met circelvormige bewegingen over de lippen wrijft. Je kunt ook een scrubcrme maken door een beetje suiker met honing te mengen. Het mengsel breng je met lichte draaibewegingen aan. Hierna kun je het mengsel goed afspoelen met lauwwarm water en je mond verwennen met een laagje verzorgende lipcrme of lipbalsem.

Lipmasker op basis van hennep

Ondanks goede lipverzorging kan het door omstandigheden toch weleens misgaan waardoor je met pijnlijke en ruwe lippen komt te zitten. In zulke situaties kan een hennep lipmasker een helpende hand bieden. Een maskertje is eigenlijk niets anders dan een extra dikke laag verzorgende en hydraterende lipcrme op de mond aan te brengen.
Laat dit heilzame masker ongeveer 5 10 minuten intrekken en dep het overtollige laagje crme met een tissue zachtjes af. Dit zal een weldaad voor je lippen zijn en je mond zal er prachtig en gezond uitzien.
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.