Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Hennep Huidverzorging

1 product

12 24 36

1 product

12 24 36

Hennep Huidverzorging, voor een gave en gladde huid!

Om je huid in stralende conditie te houden en allerlei huidklachten te voorkomen is het noodzakelijk extra zorg te besteden aan je lichaam. Door invloeden van zowel buitenaf als binnenuit kan de huidconditie worden aangetast waardoor de zuurgraad kan veranderen en de huid uitdroogt of beschadigd kan raken.

Verzorgende eigenschappen van hennep

De ouder wordende huid zal steeds meer uitdrogen en zichtbare schade gaan vertonen dat zich uit in fijne lijntjes, diepe rimpels en ouderdomsvlekken. Doordat hennepolie anti-verouderende eigenschappen bezit, kunnen de eerste tekenen van ouderdom op een geheel natuurlijke wijze bestreden worden. De huid wordt na de voedende hennepverzorging weer mooi gaaf en glad en krijgt haar jeugdige uitstraling weer terug.

Dagelijkse verzorging van alle huidtypes voor zowel jong als oud

Niet alleen de ouder wordende huid heeft baat bij hennep huidverzorgingsproducten maar ook de jeugdige huid kan veel profijt hebben van hennep. Doordat hennepolie een groot aantal vitamines, mineralen en andere nuttige bestanddelen bevat, is het een rijke voeding voor de huid en beschermt het tegen vrije radicalen.

Huidziekten en ontstekingen behandelen met hennepolie

Klinische onderzoeken hebben tevens uitgewezen dat hennep een helende werking heeft bij diverse huidziekten en ontstekingen. Ook kunnen de heilzame hennep huidproducten hulp bieden bij een door de zon verbrande huid, bij jeukende eczeem of bij hardnekkige acne.
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.