Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Hennep Haarverzorging

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hennep Haarverzorging, met herstellend effect!

Of je nu donkere of blonde lokken hebt, lang of kort in lengte, stijle plukken of een volle bos met krullen, met haarverzorging op basis van heilzame hennep kan iedereen een gezond glanzende en levendige haardos bezitten. De verzorgende hennepproducten zijn geschikt voor ieder haartype.

De juiste haarproducten kiezen

De basis voor een goede verzorging van haar en hoofdhuid ligt bij het uitkiezen van de juiste shampoo. Wanneer je te agressieve haarproducten gebruikt kan je haar droog worden en er dof en futloos uit gaan zien. Om de haargroei te stimuleren en je lokken te laten stralen is het van belang de juiste haarverzorgingsmiddelen te kiezen.

Heilzame en herstellende hennep

Het natuurlijke evenwicht van de hoofdhuid kan, naast het gebruik van een verkeerde shampoo en balsem of het gebruik van een haardroger of kleuringen, ook verstoord raken door invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld vervuiling. Bovendien kunnen lichamelijke factoren, zoals stress, hormonen of een ziekte de hoofdhuid ook flink in de war brengen.

Hennepverzorging voor een weelderig kapsel

Om de natuurlijke balans van het lichaam weer te herstellen en een gespannen hoofdhuid te kalmeren is het aangeraden om voor extra milde haarbehandelingen op basis van natuurlijke ingredinten te kiezen. De populaire haartrend van verzorgingsproducten waarin het heilzame hennep is verwerkt, is dan ook iets dat we in ons healthshop assortiment toejuichen. Hennep laat je haar glanzen en geeft je een weelderig kapsel.

Haarstructuur verbeteren

Het verkrijgen van gezond haar is van een hoop factoren die op ons lichaam inwerken afhankelijk. Door het juiste gebruik van vitamines, mineralen en aminozuren kunnen we de haarstuctuur verbeteren waardoor we een volle en glanzende bos met haar krijgen.

Haargroei stimuleren

Om de haargroei te stimuleren en de haarwortels in optimale conditie te houden is het dus raadzaam voedingsrijke haarverzorging te gebruiken. Daar hennep boordevol waardevolle bestanddelen zit, maakt dit deze plant uitermate geschikt voor de verwerking in haarproducten.

Waarom hennep heilzaam is voor het haar

De olie die uit hennepplanten gewonnen wordt bevat naast omega 3, omega 6 en omega 9 vetzuren, ook grote hoeveelheden protene en koolhydraten plus een ruime hoeveelheid vitamines en mineralen, waaronder fosfor, calcium, kalium, magnesium, zink, ijzer, koper, jodium en de vitamines E, C, B1, B2, B3 en B6.
Hieronder volgt een schema waarin te zien is wat vitamines voor ons haar en hoofdhuid kunnen betekenen.
  • Vitamine Astimuleert celbouw van haar en hoofdhuid
  • Vitamine Blaat cellen optimaal functioneren
  • Vitamine Cvoorkomt haaruitval
  • Vitamine Dvoorkomt haaruitval
  • Vitamine Ekan een jeukende hoofdhuid verlichten
  • Vitamine Fvoorkomt haaruitval, roos en gespleten haarpunten
  • De sporenelementenijzer,jodium,zinkenkoperzorgen voor sterk en veerkrachtig haar

Zoals je kunt zien bezitten haarproducten op basis van hennep een groot gedeelte van deze waardevolle vitamines en mineralen waardoor hennepolie een belangrijk bestanddeel in de haarverzorgingslijn van Extravaganja en Hanf Natur is.

Aanpak van binnenuit voor een stralende look
Om de groei van haarwortels een extra boost te geven is het ook belangrijk dat je de gezondheid van binnenuit aanpakt. Dit kun je doen door een gevarierd vitamine- en mineraalrijk voedingspatroon aan te houden. In onze healthshop heb je ook een ruime keuze aan eetbare hennepproducten die een ware weldaad voor zowel huid als haar kunnen betekenen.
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.