Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Hennep Gezichtsverzorging

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hennep Gezichtsverzorging, voor een stralende teint!

Voor een stralende huid zonder oneffenheden verzorg je je gezicht dagelijks met producten op basis van volledig natuurlijke olie die wordt gewonnen uit hennep. De veelzijdige eigenschappen van deze waardevolle groene plant maken de gezichtsverzorgingsproducten zowel geschikt voor de jonge als de rijpe en ouder wordende huid.

Goede reiniging voor fris en stralend uiterlijk

De basis voor een frisse en stralende look ligt altijd bij een goede reiniging van de gezichtshuid. Door allerlei vuiligheid en uitlaatgassen kunnen de porin in het gezicht verstopt raken waardoor je een doffe teint krijgt met kans op puistjes. Ook dient het gezicht goed schoongemaakt te worden zodat de verzorgingsmiddelen die je daarna gebruikt goed in de huid kunnen trekken.

Voedende en verzorgende gezichtscrme

Na de reinigingsbeurt kun je een voedende en verzorgende crme aanbrengen die je gezicht extra zacht laat aanvoelen en voorkomt dat je huid gaat trekken en strak gaat staan. Ook beschermen deze gezichtsproducten tegen vrije radicalen en vervuilende en schadelijke invloeden van buitenaf.

Er mooi uitzien met hennep

Doordat de hennep gezichtsverzorgingslijn is gebaseerd op effectieve formules met krachtig werkzame ingredinten komt de natuurlijke schoonheid van de huid volledig tot zijn recht. Bovendien zorgen de hydraterende hennepproducten dat de jeudige uitstraling behouden blijft.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.