Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Hennep Snacks

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hennep Snacks (100 % Biologisch)

Snoepen en snacken is heerlijk, zeker als je door het gebruik van wiet een onstilbare trek in allerlei lekkers heb gekregen, de zo bekende vreetkick (The Munchies). Maar snoep en snacks zijn helaas niet echt gezond. Headshop Apollyon heeft hiervoor een goede oplossing! Zoals we weten, is hennep namelijk wel heel gezond en zit het vol met stoffen die ons lichaam goed kan gebruiken.

Gezond snoepen en snacken

Het is dan ook een logisch gevolg dat er tegenwoordig steeds meer snoep en ander lekkers op basis van hennep te koop is. Zo kun je op een meer verantwoorde manier je lekkere trek stillen. Bij Headshop Apollyon kun je bijvoorbeeld verschillende soorten repen kopen, alle drie op basis van hennep.

Hennepzaad met pittige of zoete smaak

Maar ook hebben we heerlijke en bovenal erg gezonde hennep knabbels die uit hele hennepzaden bestaan met een smakelijk chocoladelaagje of extra gekruid met pittige of juist zoete kruiden.

Gezonde ingredinten voor verantwoord tussendoortje

Hennep snacks zitten boordevol gezonde ingredinten en zijn ideaal voor een verantwoord tussendoortje. Zoals je ziet, bij Headshop Apollyon is de keuze groot!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.