Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Hennep Parfum

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hennep Parfum - Etherische Hennepbloemen Olie

Alle parfums, inclusief hennep parfum, bestaan uit een melange van diverse aangenaam ruikende terpenen in een oplosmiddel zoals alcohol of een vettige substantie.

Doordat een parfum uit verschillende geurnoten bestaat, zal de geur na het opbrengen anders ruiken dan wanneer het al een tijdje op de huid zit.

Bij iedereen heeft parfum een ander geurtje

De zogeheten topnoten zijn de aroma's die het meest overheersen in de eerste minuten na het opbrengen. Nadat de geurende topnoten zijn vervlogen, ruik je pas het ware aroma van de parfum, dat wordt verspreid door de hartnoten.

Ook kan de reuk die een parfum achterlaat afhankelijk zijn van het huidtype of de zuurgraad van de huid, ook wel pH-waarde genoemd. De geur zal dus bij iedereen anders ruiken.

Lekker luchtje uit hennepplanten

De lucht die de geparfumeerde hennepbloemen olie verspreid valt in geen enkel opzicht te vergelijken met de sterk ruikende wietplant.

In plaats daarvan wordt het subtiele aroma van de bloemen van de niet-psychoactieve hennenplant (Cannabis sativa L.) vrijgegeven.

Wij verkopen het parfum van twee populaire henneprassen, die veel worden gebruikt voor het winnen van CBD, namelijk het Finse Finola en het Futura ras, dat onder meer in Spanje wordt gebruikt.

Ook je parfum met hennep aroma bestel je heel eenvoudig online bij Apollyon!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.