Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Magical Butter

1 product

12 24 36
  1. Magical Butter Olie
    Magical Butter Olie
     € 164,95

1 product

12 24 36

Magical Butter, Wietolie, Tinctuur

Magical Butter maakt het nu mogelijk in een handomdraai je eigen wietolie, wietboter, tinctuur, creme en nog veel meer, te maken. Lekker voor in gerechten, heilzaam voor lichaam en geest! De mogelijkheden zijn oneindig en of je de Magical Butter wilt gebruiken voor recreationele doeleinden of dat je op een simpele manier wilt kunnen profiteren van de heilzame eigenschappen die cannabis ons biedt, het is allemaal mogelijk met deze handige Magical Butter.

Heilzaam effect van wiet en hennep

Uiteraard kun je nog vele andere heilzame producten uit de natuur in deze Magical Butter gebruiken en ook daarin zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo is niet alleen wiet heilzaam voor ons lichaam, ook hennepzaad kan ons een hoop medicinaal profijt bieden. Hennep zit vol met gezonde vitamines, mineralen en vetzuren die ons lichaam nodig heeft om ons immuunsysteem in uitmuntende balans te houden.

Geschikt voor al het goede uit de natuur

Regelmatig gebruik van hennepzaad helpt onze weerstand te verhogen, waardoor we minder snel ziek zullen worden, waardoor onze huid in fitale conditie blijft en waardoor ons haar glanzend en zacht wordt. Je kunt in de Magical Butter zowel olie als vaste materialen gebruiken. In plaats van hennepzaden kun je bijvoorbeeld hennepzaadolie gebruiken. Maar ook olijfolie of kokosolie zijn natuurlijk heel geschikt om je eigen gezonde gerechten, cremes of tinctures te maken.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.