Justfog E-Sigaret

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Justfog E-Sigaret, voor een moderne levensstijl!
Justfog, dat in mei 2009 is opgericht en van oorsprong een Koreaans bedrijf is, heeft zich in korte tijd een belangrijke plaats weten te bemachtigen op de markt van elektrisch roken. Het Justfog Instituut voor Research en Development is constant bezig om zowel het materiaal, de structuur als het design van hun producten te verbeteren, wat resulteert in een sterker, duurzamer en stabieler product.
Milieuvriendelijk
Justfog is een revolutionair bedrijf dat bij elk nieuw product hoge kwaliteitseisen stelt en iedere keer weer iets innovatiefs wil toevoegen, maar daarbij het milieu en het welzijn van de mens niet uit het oog te verliezen. Justfog maakt voor de ontwikkeling en fabricage van hun producten enkel gebruik van milieuvriendelijke materialen die onschadelijk zijn voor mens en leefomgeving.

Onverwoestbare atomizer

De hoge kwaliteitsnorm bij het maken van producten betekent bij Justfog dat er aan het eind van het productieproces een veilig en prettig te gebruiken product is ontstaan. Het productieproces is voornamelijk gericht op veiligheid en op gebruikersgemak. Zo is bijvoorbeeld de aromizer bijna niet stuk te krijgen, wat inhoudt dat de kans op lekkage van de e-liquid uitgesloten is.
Wat ook nieuw is, is het anti-condens systeem dat ervoor zorgt dat overtollige e-vloeistof niet meer in de mond van de gebruiker terecht komt maar weer in de e-vloeistof tank wordt opgevangen. Justfog wil mensen helpen om het genot van roken te behouden met e-sigaretten. Omdat de e-cig waterdamp uitstoot in plaats van verbrandingsstoffen, is het een stuk minder opvallend dan de traditionele sigaret.
E-sigaretten om te stoppen met roken
De e-vloeistoffen waarmee de aromizers van Justfog worden gevuld, zijn niet schadelijk omdat de uitscheiding voornamelijk uit waterdamp bestaat. Dit maakt de e-sigaret een goede vervanger voor de gewone sigaret.
Het unieke aan e-sigaretten is dat je e-vloeistoffen kunt gebruiken met verschillende gehaltes aan nicotine, waardoor je lichaam rustig kan wennen aan steeds een niveau minder nicotine, totdat uiteindelijk het niveau 0 is bereikt. Als zware roker kun je beginnen met e-liquids met een gehalte van 16mg nicotine. Een volgende stap kan 11mg zijn en zo doorgaand tot je uiteindelijk e-vloeistof zonder nicotine kunt gebruiken.
Led indicatie
Onder de aan/uit knop bevindt zich een led indicatie die aangeeft hoe vol de batterij is. De batterijen zelf hebben een 510-eGo aansluiting die compatibel is met elke batterij met een 510-eGo aansluiting. En met de spring contact punten staat de batterij ten alle tijden in contact met het systeem en is kortsluiting dus verleden tijd.
De sets van Justfog worden geleverd met USB oplader en een AC-adapter zodat u het opladen nog makkelijk wordt gemaakt.
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.