Supersmoker Bluetooth

2 producten

12 24 36

2 producten

12 24 36

Supersmoker Bluetooth, e-sigaret met telefoon functie!

Alweer meer dan 7 jaar geleden zorgde Supersmoker ervoor dat mensen op een moderne manier konden genieten van roken door de allereerste e-sigaret op de markt uit te brengen. Nu, in het jaar 2014, hebben ze wederom een bijzondere wereldprimeur, de Supersmoker Bluetooth telefoonsmoker.

Geniaal en uniek

Deze geniale uitvinding van Supersmoker mag dan wel op een doodnormale e-cig lijken, maar dat is het niet. Met dit unieke exemplaar kun je naast elektrisch roken ook een belletje plegen. De Supersmoker Bluetooth is namelijk ook een heuse telefoon waarmee je net als een gewone smartphone kan bellen en gebeld kan worden.

Slimme e-foon met muziek

Naast deze slimme belfunctie kun je met de elektronische sigaret ook nog eens naar je favoriete muziek via een ingebouwde microfoon luisteren en dat allemaal in een stijlvol vormgegeven design. Je kunt daarbij een keuze maken uit verschillende flitsende kleuren inclusief zwart of wit.

In verschillende kleuren te koop

Maar welke kleur e-sigaret telefoon je ook zult kopen, deze gloednieuwe Supersmoker Bluetooth zal voorgoed je wereld van zowel het e-roken als het telefoneren naar een andere dimensie brengen! De e-smoker is geheel draadloos werkzaam met alle apparaten die over een bluetooth functie beschikken.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.