In de hele maand juli 20% korting op het gehele assortiment!

Drip Tips

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Drip Tips, luxe mondstukken voor de e-sigaret!

Drip tips zijn holle mondstukken voor een elektronische sigaret of clearomizer waar je de verdampte e-vloeistof door inhaleert. Deze mondstukken, die in verschillende designs te koop zijn, zorgen niet alleen voor gemak en genot, maar geven je e-sigaret ook een extra persoonlijk tintje.

Druppelen van e-vloeistof

Drip tips maken het makkelijk om je atomizer met e-liquid te vullen. Je kunt heel eenvoudig, zonder demontage, enkele druppels via de opening aan de bovenkant van het mondstuk druppelen. Een handig en snel drip & go systeem dus! De verdampte e-vloeistof heeft een langere weg af te leggen voor het in de mond belandt. Dripping heeft bovendien als voordeel dat je in korte tijd verschillende smaken juice kunt gebruiken.

Welke drip tip kopen?

Headshop Apollyon heeft een aantal bijzonder vormgegeven drip tips bij elkaar gezocht die je heel eenvoudig op je e-cig kan bevestigen. Zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld een mondstuk in de vorm van een drakenkop of een doodskop. Welke drip tip je wilt gebruiken is geheel afhankelijk van je persoonlijke keuze. De werking is bij allen hetzelfde.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.