Roll Trays

6 producten

12 24 36

6 producten

12 24 36

Roll Trays, het ideale draaihulpstuk voor blowers!

Roll trays, die je in de vorm van dienbladen, matten of doosjes kunt kopen, zijn een handig hulpstuk bij het rollen van een joint. Alle blowspullen passen erop of erin zodat je alles overzichtelijk bij elkaar heb opgeborgen.

Prima ondergrond voor het draaien van joints

Een blow draaien gaat met deze rolling trays geheel probleemloos en de stevige bodem is een prima ondergrond om je vloeitje op neer te leggen, waarna deze gevuld kan worden met je meest favoriete wietsoort. Bovendien zorgt de tray er tijdens het dichtrollen van de joint voor dat alle wiet die er uitvalt, wordt opgevangen.

Nooit meer verspilling van je wiet

Je werk- of chillplek zal dus niet alleen mooi opgeruimd blijven, ook zal er minimale verspilling van je kostbare rookwaar zijn. Na een paar joints, is er vaak zoveel uitgevallen, dat daar zomaar weer een nieuwe van gedraaid kan worden. En dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze tijd waar de wiet bijna onbetaalbaar is geworden als je afhankelijk van de koffieshops bent.

We verkopen ook gevulde cadeau tray sets met alles erop wat een blower goed kan gebruiken. Leuk als ideaal cadeau voor de stoner!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.