Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Roll Trays

Rolling Trays kopen? Ze zijn het ideale draaihulpstuk voor blowers!

De Roll trays in de Rookshop van Apollyon, die je in de vorm van dienbladen, matten of doosjes kunt kopen, zijn een handig hulpstuk bij het rollen van een joint!

Alle blowspullen passen erop of erin zodat je alles overzichtelijk bij elkaar heb opgeborgen.

Prima ondergrond voor het draaien van joints

Een blow draaien gaat met deze rolling trays geheel probleemloos en de stevige bodem is een prima ondergrond om je vloeitje op neer te leggen, waarna deze gevuld kan worden met je meest favoriete wietsoort.

Bovendien zorgt de tray er tijdens het dichtrollen van de joint voor dat alle wiet die er uitvalt, wordt opgevangen.

Nooit meer verspilling van je wiet

Je werk- of chillplek blijft dus niet alleen mooi opgeruimd, ook is er minimale verspilling van je kostbare rookwaar. Na het rollen van een paar joints is er vaak zoveel inhoudt uitgevallen, dat daar zomaar weer een nieuwe van gedraaid kan worden.

En dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze tijd waar de wiet bijna onbetaalbaar is geworden als je afhankelijk van de koffieshops bent.

Wij hebben ook cadeau tray sets, leuk voor de serieuze stoner

We verkopen ook gevulde cadeau tray sets met alles erop wat een blower goed kan gebruiken. Leuk als ideaal cadeau voor de stoner!

Maak het jezelf makkelijk, verspil geen kostbare wiet meer en gebruik een roll tray. Je bestelt ze allemaal heel eenvoudig in onze online Rookshop! Veilig betalen, snelle en discrete levering gegarandeerd.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.