Joyetech E-Sigaret

2 producten

12 24 36

2 producten

12 24 36

Joyetech E-Sigaret

Het bedrijf Joyetech is opgericht in december 2007 en heeft inmiddels een belangrijke rol op de markt van e-sigaretten ingenomen. Joyetech is voortdurend bezig met het ontwikkelen en onderzoeken van nieuwe mogelijkheden op het gebied van elektrisch roken en kan mede hierdoor hoogwaardige kwaliteit e-sigaretten aanbieden.
Snelle innovaties
Door de snelle innovaties in de reeds gevestigde industrie maakte Joyetech het mogelijk om het eerste product, de Joye 510 genaamd, in september 2008 op de markt uit te brengen. De eerste Joyetech e-cig vertoonde enkele mankementen, waarna in oktober 2009 de eGo e-sigaret werd uitgebracht.
E-Roll e-sigaret smartphone design
De eGo beschikte over een batterij met langere levensduur en met een verhoogd volume van de cartrigdes in vergelijking met de Joye 510. Meerdere ontwerpen volgen waarna hun pronkstukje de E-Roll e-sigaret in de vorm van een smartphone op de markt werd uitgebracht.
Joy life with E-technology!
Sinds die tijd heeft Joyetech zich vooral bezig gehouden met het ontwikkelen en promoten van hun eigen merk e-sigaretten en is hard op weg een leidinggevende rol te gaan spelen op het gebied van e-roken.Hun doel is de produkten zoveel mogelijk af te stemmen op de wensen van de gebruikers waardoor het elektrisch roken een waar genot wordt. Deze doelsteling komt dan ook volledig overeen met hun slogan: "Joy life with E-technology!"
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.