PiMP Cannabis E-Sigaret

2 producten

12 24 36

2 producten

12 24 36

PiMP Cannabis E-Sigaret,oplaadbare en wegwerp e-joints!

PimP e-sigaretten zijn verkrijgbaar in zowel oplaadbare e-cig die in een pakje sigaretten geleverd wordt, als wegwerp shisha pen in blisterverpakking. Ze bevatten allen echte cannabis, maar wel met een THC gehalte dat onder de wettelijke normen blijft. Van deze cannabis e-sigaretten wordt je dus niet stoned of high. Ze zijn wel volledig legaal en kunnen overal probleemloos gebruikt worden.

Blowen zonder overlast

Erg handig wanneer je je je op plaatsen begeeft waar het niet toegestaan is om te roken en al helemaal niet om te blowen. Met PiMP kun je probleemloos genieten van elektrisch roken zonder je medemens lastig te vallen. De wegwerp e-cig veroorzaakt namelijk geen verbrandingsrook. Let wel op dat je niet in gesloten ruimtes rookt, vooral niet als er kleine kinderen aanwezig zijn.

In het openbaar van wiet genieten

Vaak is het voor verstokte blowers erg vervelend om geen joint te kunnen opsteken omdat cannabis door velen niet geaccepteerd wordt. Zelfs niet door rokers. Stiekum een joint opsteken op een terrasje tussen de rokers gaat hem ook niet worden. De doordringende lucht zal je meteen verraden.

Cannabis e-joint met fruitig smaakje

Met deze PiMP e-sigaretten is het nu mogelijk om geen minuut de overheerlijke cannabis smaak te hoeven missen. En als extraatje kun je kiezen uit diverse frisse of fruitige smaakjes. Dat wordt dubbelop genieten!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.