Tangerine Dream 5x

geen

Barney's Tangerine Dream 5x ~ De exceptionele kruising van G13 met Neville’s A5 Haze, met de daaruit voortkomende plant weer gekruist met G13,  maakt Tangerine Dream een Sativa-dominante soort die intense, citrusachtige, zoete aromas en smaak heeft. De effecten zijn relaxed. Het beste uit twee werelden voor zowel de kweker als de roker. Met indrukwekkende opbrengsten van 500gr m2.

 
- Aantal zaden: 5 wietzaden
- Opbrengst: 500gr/m2
- Hoogte van de plant: 30 - 60 cm
Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 45,00
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Voor 16:00 besteld, vandaag nog verstuurd!
  • Grootste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

Barney's Tangerine Dream 5x ~ De exceptionele kruising van G13 met Neville’s A5 Haze, met de daaruit voortkomende plant weer gekruist met G13,  maakt Tangerine Dream een Sativa-dominante soort die intense, citrusachtige, zoete aromas en smaak heeft. De effecten zijn relaxed. Het beste uit twee werelden voor zowel de kweker als de roker. Gezien haar grootte is de bloeitijd van 70 dagen behoorlijk kort. Deze 1 meter hoge planten, met haar vele vertakkingen hebben een indrukwekkende opbrengst van 500gr m2.

Cannabis Cup 1ste Prijs Winnaar 2010

- Type: Sativa x Indica

- Genetica: G13 x Afghan x Neville's Haze

- Opbrengst: 500gr x m2

- Hoogte: 30 - 60 cm

- Bloeitijd: 70 dagen

- Oogsttijd: eind oktober

- THC: 25%

- CBD: 1,8%

Verzendrestricties

Zorg er altijd voor dat het bestelde product legaal is in het land waar je woont of verblijft. We kunnen dit product helaas niet verzenden naar Australië, Brazilië, Bulgarije, Finland, Noorwegen, Portugal, Roemenië, Verenigde Staten en Zwitserland.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tangerine Dream 5x
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.