In de hele maand juli 20% korting op het gehele assortiment!

Supersmoker Bluetooth E-Sigaret Kleur

geen

Supersmoker Bluetooth E-Sigaret Kleur ~ Een bijzondere e-sigaret waarmee je via bluetooth kunt bellen en muziek kunt beluisteren terwijl je aan het e-roken bent. De Supersmoker heeft naast de zwarte en witte e-foon ook de keuze mogelijk gemaakt de e-cig phone in een aantal vrolijke kleuren te kunnen kopen. 

 

Beschikbare kleuren: Blauw, Goud en Roze

Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 79,95 € 63,96
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Voor 16:00 besteld, vandaag nog verstuurd!
  • Grootste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

 

Supersmoker Bluetooth E-Sigaret Kleur ~ Zelfde e-sigaret telefoon als de zwarte of witte uitvoering, alleen de kleur maakt het verschil. Maar of je nu een metalic blauwe, een deftig uitziende goud gekleurde of een zoetig gekleurde roze Supersmoker Bluetooth zult kopen, bij allen zal een nieuwe wereld van e-roken zich voor je openbaren.

 

Wat is er nu handiger dan twee van je geliefde bezigheden in één enkel product samen te hebben gevoegd. Bovendien kun je tijdens het elektrisch roken ook nog je favoriete muziek beluisteren. De slimme e-sigaret foon zorgt er voor dat je iedereen kunt bereiken, terwijl je tussendoor van een trekje met een verrassend smaakje kunt genieten.

 

Wanneer je gebeld wordt zal de muziek, die je via een eigen playlist of via Youtube of Spotify kunt afluisteren, vanzelf uitgeschakeld worden en wannner het gesprek beëindigd wordt zal de muziek weer automatisch te horen zijn.

 

De Supersmoker Bluetooth kan worden opgeladen met het bijgeleverde USB-snoer en is werkzaam met ieder apparaat dat over een bluetooth-aansluiting beschikt, zo ook met een Android, Apple of tablet.

 

Beschikbare kleuren

  • Blauw
  • Goudkleur
  • Roze

De e-sigaret telefoon is ook verkrijgbaar in zwart of witte kleur.

 

De e-sigaret met telefoonfunctie is een unieke en bijzondere manier van modern roken die bij jong (18+) en oud zal aanspreken. De Supersmoker heeft een hele eenvoudige bediening.

 

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Supersmoker Bluetooth E-Sigaret Kleur
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.