Special Kush 1

geen

Special Kush 1 (Royal Queen Seeds) Feminized ~ Net zoals bij de skunk is ook de Kush een verzamel naam voor een hele familie cannabis soorten. Voor het ondekken van de Kush werden alle cannabis soorten cannabis sativa genoemd. 

 
Opbrengst 65-150 gram
Hoogte van de plant Tot 3 meter buiten
Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 15,50
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
  • Grootste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

 

Special Kush 1 (Royal Queen Seeds) Feminized ~ Net zoals bij de skunk is ook de Kush een verzamel naam voor een hele familie cannabis soorten. Voor het ondekken van de Kush werden alle cannabis soorten cannabis sativa genoemd. Echter weikte deze cannabis plant zo enorm af van de bekende cannabis sativa dat deze in een nieuwe catagory geplaatst moest worden. Cannabis Indica dat vernoemd is naar de plek waar ze voor het eerst gevonden zijn werd een nieuwe begrip in de cannabis wereld. 

  Inmiddels weten we dat Indica's naast India ook in andere gebieden voorkomen, toch is de naam cannabis Indica blijven hangen. Ook is het sindsdien gebruikelijk om nieuw ondekte  cannabis genetica te vernoemen naar de plek waar het  voor het eerst gevonden is.  Een van de eerste Kush soorten die ondekt is vandaar ook vernoemd naar het hinu berggebied van Afghanistan en Pakistan: De Hindu Kush.  De gefeminiseerde Special Kush van Royal Queen Seeds is een old school kush die we hebben door ontwikkeld zodat ook de nieuwe generatie cannabis rokers kan genieten van deze klasieke marijuhana soort.  Om ook de kweker met een kleine portomonee te kunnen voorzien van kwaliteid cannabis zaden hebben we besloten de Special Kush voor een zeer lage prijs aan te bieden.    De Special Kush zal elke ruimte inemen die hij kan inemen, bij een indoor kweek raden wij u ook aan om goed op te letten dat de Special Kush niet te groot wordt voor haar kweek ruimte.    Wanneer de Special Kush buiten gekweekt wordt zal ze veranderen in een heuze boom van meer dan 3 meter hoog.    Na 7-8 weken is de Special Kush klaar met bloeien en zal ze indoors gemiddeld 60 gram gedroogde cannabis per plant opleveren. Outdoor kan dit met voldoende voeding en ruimte oplopen tot 200 gram per plant. Wel heeft ze hier een warm klimaat voor nodig waar ze veel direct zonlicht kan krijgen.   De Special Kush maakt veel kleine compacte toppen aan die bij het oproken een hash achtige smaak geven en de roker verwend met een lang aanhoudende lichaamstone.  Voor mensen die graag een enorm grote cannabis plant in hun tuin willen hebben, of voor mensen die een iets kleiner budget hebben voor cannabis zaden is de Special Kush ver uit de beste keuze!   - Type Sativa: 50% Indica: 50% - Opbrengst 65-150 gram - Oogstmaand Eind September - Hoogte van de plant Tot 3 meter buiten - Genetische achtergrond Afghan x Kush - Effect Helder en Energiek - Cannabinoid gehalte Gemiddeld-hoog - Bloeitijd 7-8 weken  

Verzendrestricties

Zorg er altijd voor dat het bestelde product legaal is in het land waar je woont of verblijft. We kunnen dit product helaas niet verzenden naar Australië, Brazilië, Bulgarije, Finland, Noorwegen, Portugal, Roemenië, Verenigde Staten en Zwitserland.

 

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Special Kush 1
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.