Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Smoke Bubble Vapo 2 Vaporizer

geen

 

Smoke Bubble Vapo 2 Vaporizer ~ Deze handige, kleine vaporizer maakt het mogelijk om van je favoriete rookwaar te genieten zonder dat je de schadelijke rook inhaleert. Hij is gemaakt van Pyrex glas (goed opgewassen tegen hoge temperaturen en schommelingen) en bestaat uit een bol van 5 cm diameter en een buisje van 10 cm.

 
Verdere info bij produktbeschrijving!
 
 
Beschikbaarheid
Niet op voorraad
 € 23,95

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Neem contact op voor meer informatie over de voorraad status of kijk voor gerelateerde producten.

  • Grootste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

 

Smoke Bubble Vapo 2 Vaporizer ~ Deze handige, kleine vaporizer maakt het mogelijk om van je favoriete rookwaar te genieten zonder dat je de schadelijke rook inhaleert. Hij is gemaakt van Pyrex glas (goed opgewassen tegen hoge temperaturen en schommelingen) en bestaat uit een bol van 5 cm diameter en een buisje van 10 cm.

Het enige wat je verder nodig hebt is een aansteker en iets om te vaporiseren.

 

Om de Vapo 2 te gebruiken, moet je de onderdelen losmaken. Gebruik hierbij niet te veel druk.

  -Maak de bol schoon en droog. -Doe een klein beetje van je rookwaar in de bol. -Duw de kap met het buisje over de bol. -Verhit de bol door een aansteker eronder te houden en de bol langzaam heen en weer te draaien. -Inhaleer, zodra de bol zich heeft gevuld met damp -Geniet!   Je kunt de Vapo 2 ook gebruiken om een waterflespijp te maken. Neem hiervoor een plastic fles of een blikje. Prik een gat ongeveer 1 cm boven de waterlijn. Zet de steel vast in het gat, zodat hij onder water staat. Om de bol van de Vapo 2 schoon te maken: vul deze voor 1/3 met een sterk schoonmaakmiddel en laat enige tijd inweken. Draai de bol rond en spoel goed na. Gebruik een schuursponsje voor hardnekkige plekken.   Het buisje maak je schoon door er een aansteker eronder te houden zodat de aanslag langzaam verdampt. De zo gevormde dampen zijn vaak het lekkerst. Nadat de aanslag volledig verdampt is, kan de buis goed gereinigd worden door een propje staalwol erdoor te duwen.  

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Smoke Bubble Vapo 2 Vaporizer
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.