Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

iMicrodose Uniti (3x5 Gram)

  • De iMicrodose Uniti bevat in totaal 15 gram van de Psilocybe Tampanensis of Truffel Tampanensis
  • Deze zeldzame paddo is voor het eerst in 1977 verzameld, in de buurt van Tampa, Florida, door paddenstoelen specialist Steven Pollock. Ze worden ook wel de "Philosopher’s Stones”, genoemd, vanwege hun filosofische, creatieve en spirituele effecten
  • Men microdoseert met psychedelische paddo's en truffels voor een hogere dosis creativiteit, groter denkvermogen en een positievere instelling. Dus niet voor een psychedelische ervaring
  • Daarom is het belangrijk bij microdosing nét de dosering te vinden die net onder de grens zit, waarop je hallucinogene effecten begint te merken.
  • Voor de meeste mensen zit die grens ergens tussen de 0,5 en de 1,5 gram. Daarnaast is het belangrijk een doseringsschema aan te houden
  • Je vind er eentje via de iMicrodose app, waarvan je de QR-code vindt op het product zelf, of via www.imicroapp.com
  • Inhoud: 3 dichte verpakkingen van 5 gram Tampanensis truffel 

 

Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 19,95
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Voor 16:00 besteld, vandaag nog verstuurd!
  • Leukste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro, 100 euro buiten Nederland

Beschrijving

iMicrodose Uniti (3x5 Gram) - Truffel Tampanensis voor Microdosering

De iMicrodose Uniti bevat in totaal 15 gram van de Psilocybe Tampanensis of Truffel Tampanensis. Deze zeldzame paddo is voor het eerst in 1977 verzameld, in de buurt van Tampa, Florida, door paddenstoelen specialist Steven Pollock. Ze worden ook wel de "Philosopher’s Stones”, genoemd, vanwege hun filosofische, creatieve en spirituele effecten. 

Microdoseren met de iMicrodose Uniti Tampanensis Truffel

Men microdoseert met psychedelische paddo's en truffels voor een hogere dosis creativiteit, groter denkvermogen en een positievere instelling. Dus niet voor een psychedelische ervaring.

Daarom is het belangrijk bij microdosing nét de dosering te vinden die net onder de grens zit, waarop je hallucinogene effecten begint te merken.

Voor de meeste mensen zit die grens ergens tussen de 0,5 en de 1,5 gram. Daarnaast is het belangrijk een doseringsschema aan te houden. Je vind er eentje via de iMicrodose app, waarvan je de QR-code vindt op het product zelf, of via www.imicroapp.com.

Weer weten over microdosering, lees dan ook ons blogartikel, waarin wij ook een algemeen doseringsschema geven: microdoseren met magic truffels.

Specificaties

Merknaam product
IMicrodose
Werkzame stoffen
Psilocybine

Gerelateerde producten

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:iMicrodose Uniti (3x5 Gram)
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.