Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Cactus Peyote (Lophophora Williamsii) (2-3cm)

  • De peyote cactus wordt al meer dan 5000 gebruikt in shamanistische rituelen door Indianen in Mexico
  • De Cactus Peyote (Lophophora williamsii) is de heilige cactus van de Native American Church
  • De groene delen worden geoogst voor hun mescaline, een krachtig entheogeen. Deze exemplaren kun je binnen laten groeien. Mescaline heeft een hallucinerende werking die veelal wordt vergeleken met die van LSD en psilocybine, de werkzame stof in paddo's en truffels
  • Effecten van de werkzame stof mescaline zijn volgens kenners vergelijkbaar met die van LSD en psilocybine 
  • De Cactus Peyote is geschikt om te kweken. Pas als de cactussen enkele jaren oud zijn, kan hun bovengrondse deel geoogst worden (hiervoor hoeven ze niet gedood te worden)
  • Gebruik hallucinerende middelen altijd onder veilige omstandigheden
  • Kies de gewenste grootte onder "Opties"
€ 19,95
Beschikbaarheid
Direct leverbaar
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Bestel voor 14:00 en ontvang uw pakket dinsdag!
  • Leukste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro, 100 euro buiten Nederland

Beschrijving

Cactus Peyote (Lophophora Williamsii)

De Cactus Peyote (Lophophora williamsii) is de heilige cactus van de Native American Church. De groene delen worden geoogst voor hun mescaline, een krachtig entheogeen. Deze exemplaren kun je binnen laten groeien. Mescaline heeft een hallucinerende werking die veelal wordt vergeleken met die van LSD en psilocybine, de werkzame stof in paddo's en truffels. In Mexico passen Indianenstammen de peyote toe in traditionele shamanistische rituelen. 

Gebruik. De Cactus Peyote is geschikt om te kweken. Pas als de cactussen enkele jaren oud zijn, kan hun bovengrondse deel geoogst worden (hiervoor hoeven ze niet gedood te worden).

Veilig gebruik. hallucinerende middelen neem je altijd in onder veilige omstandigheden. Dus niet op straat, in het verkeer, of in openbare parken en dergelijke. Het is vooral belangrijk mensen om je heen te hebben die je kunt vertrouwen en die op je letten, als je voor het eerst een cactus, paddo, truffel of andere hallucinerende middelen gaat gebruiken.  

Verzendrestricties

Deze cactus is legaal in Nederland. Als je van buiten Nederland bestelt, ben je zelf verantwoordelijk na te gaan of het gebruik en het bezit van deze cactus legaal zijn in het land waarin je woont. 

Zorg er altijd voor dat het bestelde product legaal is in het land waar je woont of verblijft. We kunnen dit product  helaas niet verzenden naar Australië, Brazilië, Canada, Estland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Israël, Japan, Mexico, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Portugal, Rusland, Turkije, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Zwitserland.

Specificaties

Werkzame stoffen
Mescaline
Veelgenoemde effecten
Vergelijkbaar met LSD
Geschikt voor
Beginners en ervaren gebruikers

Gerelateerde producten

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cactus Peyote (Lophophora Williamsii) (2-3cm)
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.