Kruiden

Producten 1-12 van 23

Pagina
12 24 36
 1. Muira Puama
  Muira Puama
   € 8,50
 2. Skullcap
  Skullcap
   € 8,50
 3. Catmint
  Catmint
   € 9,95
 4. Damiana
  Damiana
   € 9,95
 5. Wild Lettuce
  Wild Lettuce
   € 9,95
 6. Cannabis Sativa
  Cannabis Sativa
   € 9,95
 7. Guarana
  Guarana
   € 9,95
 8. Absinth
  Absinth
   € 9,95
 9. Aphrodite mix
  Aphrodite mix
   € 9,75

Producten 1-12 van 23

Pagina
12 24 36

Kruiden - Gezondheidskruid - Kruid per Effect

De indeling van de kruiden geschiedt per merk en effect. Je kunt kruiden kopen die gezondheidsbevorderende eigenschappen bevatten of je kunt voor een kruid kiezen die een trippy-achtig effect heeft. Zo geven sommige kruiden extra energie, terwijl andere kruiden zeer geschikt zijn bij het afvallen.

Gezonde kruiden en specerijen

Bij de gezonde kruiden en specerijen is er een enorm grote keuze met diverse bekende en minder bekende kruiden die geschikt zijn in combinatie met CBD olie of wietolie. Ze hebben een aanvullend effectof zorgen ervoor dat andere kruiden beter kunnen worden opgenomen in het lichaam.

Trippy kruiden met hallucinogene werking

Naast dat kruiden vaak een gezonde aanvulling voor het lichaam zijn, bestaan er ook vele kruiden die een psychedelische werkingteweeg kunnen brengen. Deze trippy kruiden veranderen je bewustzijn en veroorzaken geestverruimende effecten. Daarnaast zijn er kruiden die je extra energie kunnen geven of die een rustgevend en ontspannendd effect hebben.

Afrodisiacum, een kruidenmiddel voor seksueel plezier

Tot slot kun je ook kruiden bestellen die als doel hebben om de geslachtsdrift te stimuleren. Dezeafrodisiaca zijn in staat je liefdesleven een flinke boost te geven. Ze kunnen het seksleven verbeteren en staan garant voor extra seksueel plezier. De kruiden zijn ingedeeld per merk en per effect dat een bepaald kruid kan geven.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.