Royal Haze Automatic

geen

Royal Haze Automatic (Royal Queen Seeds) Autoflowering ~ Als je ooit de coffeeshops van Amsterdam hebt bezocht, weet je dat de Haze-variëteiten één van de meest populaire soorten zijn. Iedereen houdt van hun frisse smaak en verheffende high. Het probleem is dat ze er lang over doen om te groeien en in bloei te raken.

 

- Opbrengst 80-100 gram
- Hoogte van de plant 60-100 cm
Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 37,10
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Voor 16:00 besteld, vandaag nog verstuurd!
  • Grootste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

 

Royal Haze Automatic (Royal Queen Seeds) Autoflowering ~ Als je ooit de coffeeshops van Amsterdam hebt bezocht, weet je dat de Haze-variëteiten één van de meest populaire soorten zijn. Iedereen houdt van hun frisse smaak en verheffende high. Het probleem is dat ze er lang over doen om te groeien en in bloei te raken. De Royal Haze Automatic biedt een oplossing voor dit probleem.

  We hebben Amnesia Haze, één van de meest verfijnde Amsterdamse Hazen, gekruist met een Skunk en haar vervolgens weer gekruist met onze autoflowering variëteiten. Het resultaat is een verbazingwekkende gefeminiseerde autoflowering variëteit die je kunt oogsten na slechts 10 tot 12 weken.    Royal Haze Automatic wordt ongeveer 60 tot 100 cm hoog. Dankzij haar kleine formaat en snelle bloei kan ze gekweekt worden op plaatsen waar normale Haze-variëteiten niet kunnen groeien. Als ze onder de juiste omstandigheden worden gekweekt, zal elke plant doorgaans ongeveer 50 tot 80 gram opleveren.   Royal Haze Automatic heeft alles wat u maar kunt wensen van een Haze-variëteit, maar zonder de moeilijkheid van het kweken en de lange bloeitijden. Ze smaakt niet als een normale autoflowering variëteit maar als een normale Haze. Dit is het perfecte ras voor mensen die van Haze houden, maar een plant willen die eenvoudiger te kweken is.   - Opbrengst 80-100 gram - Oogstmaand 10-12 weken na ontkiemen - Hoogte van de plant 60-100 cm - Genetische achtergrond Amnesia Haze x Skunk x Ruderalis - Effect Cerebraal en verheffend - Cannabinoid gehalte Gemiddeld-hoog - Bloeitijd Autoflowering - Type Sativa: 20% Indica: 55% Ruderalis: 25%    

Verzendrestricties

Zorg er altijd voor dat het bestelde product legaal is in het land waar je woont of verblijft. We kunnen dit product helaas niet verzenden naar Australië, Brazilië, Bulgarije, Finland, Noorwegen, Portugal, Roemenië, Zwitserland.

 

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Royal Haze Automatic
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.