Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Vloei online kopen in alle maten, soorten, merken en smaken - ook voor je filtertips

(Smaak) Vloei en Tips voor optimaal rook- en blow genot

Vloeipapier, ook wel gewoon vloei of blaadje genoemd, is een stukje papier met een plakrand waarin de roker zelf een hoeveelheid rookwaar kan rollen om een sigaret of joint te maken. Naast het traditionele sigarettenformaat, het zogenoemde regular formaat, zijn er ook grotere vloeitjes verkrijgbaar: de zogeheten king-size vloei, soms ook wel koningsvloei, bigvloei, grote vloei, longvloei of lange vloei genoemd.

In de online Rookshop vind je lange, kleine en rol vloei

Ook is er een ruim assortiment rolvloei verkrijgbaar. Dit is vloei op een rol waarmee je zelf de lengte van je joint kan bepalen.
Vloeitjes zijn verkrijgbaar in het standaard papier dat gemaakt is van houtpulp, maar er is ook rijstevloei, ongebleekte vloei, hennep vloei, vloei gemaakt van vlas of katoen, transparante vloei en smaakvloei verkrijgbaar.

Tips en filtertips

Aan het begin van het vloeitje wordt een tip van stevig papier, karton of kunststof geplaatst. Tips worden gebruikt in joints om onder andere te voorkomen dat er gruis of wietkruimels in je mond komen of om de joint steviger te maken.
Ook voorkom je met een tip dat de vloei aan het einde van je joint nat en slap wordt. Naast gewone tips zijn er ook speciale filter tips verkijgbaar die naast alle voordelen van de gewone tip, als extra functie de rook filteren.
Dus als je op zoek bent naar vloeitjes en filtertips: wij hebben ze allemaal, in alle smaken, afmetingen en goede merken. Je bestelt ze makkelijk in onze online Rookshop
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.