Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Raw Vloei Tips

2 producten

12 24 36

2 producten

12 24 36

Vloei & Tips van het relatief jonge merk Raw

Het Amerikaanse merk Raw is een relatief nieuw merk dat sinds 2005 een stevige positie op de markt voor vloeitjes/blaadjes en filtertips heeft veroverd, dankzij de unieke producten.

Raw richt zich op rokers van met name cannabis, die het belangrijk vinden een zo natuurlijk mogelijk product te roken. Hun missie is de grootste speler te worden op het gebied van natuurlijk vloeipapier en filtertips.

Tegelijk streven de oprichters van Raw ernaar ook maatschappelijk een belangrijk bijdrage te leveren via hun eigen stichting, die zich richt op ontwikkelingswerk in het buitenland. 

De vloeitjes of blaadjes en de tips van Raw bevatten alleen 100% natuurlijke grondstoffen

Wanneer je de vloeipapiertjes en tips van Raw gebruikt, ben je verzekerd van een 100% natuurlijk product.

De blaadjes of vloeipapiertjes zijn gemaakt van ongebleekte en onverwerkte hennep, de lijm op de vloei is van Acacia pasta, gewonnen in Senegal en Ethiopië. Bovendien heeft de fabrikant de erkende certificaten om dit ook te waarborgen. Onbewerkt en ongebleekt, vandaar ook de naam Raw. 

Je koopt de rookbenodigdheden van Raw nu ook bij Apollyon

Een merk dat een dergelijke verantwoorde manier van ondernemen combineert met hoge ambities, mag natuurlijk niet in de online Rookshop van Apollyon ontbreken.

Kies je favoriete ongebleekte en onbewerkte natuurlijke vloei en tips uit en bestel ze eenvoudig bij Apollyon!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.