Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Bongs - wij hebben ze in alle afmetingen, materialen en ontwerpen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bongs, Percolators, Bubblers, Pre-coolers, Ash Catchers

Bongs heb je in alle mogelijke vormen, maten, kleuren en materialen. De meest gebuikte materialen zijn glas en acryl, maar ook keramiek of bamboe bongs zijn verkrijgbaar.

Het is vaak even uittesten waar jouw voorkeur naar uit gaat. Bij Headshop Apollyonheb je in ieder geval genoeg variatie om uit te kiezen. Ook hebben we enkele populaire merken bongs in ons assortiment.

Wat is het verschil tussen een bong en een waterpijp?

Een bong wordt gebruikt om marihuana of hasj te roken. Deze bong stamt af van de waterpijp die afkomstig is uit het Midden-Oosten.

Het grootste verschil tussen een bong en een gewone waterpijp is de dikte van de buis waardoor gerookt wordt. Deze is bij een bong extra groot om veel rook te kunnen bevatten.

Hoe werkt een bong?

Wanneer de roker bijna klaar is met het inademen van de rook wordt de vinger voor het klapgat (het luchtgat onderaan de buis) weggehaald zodat de kolom geconcentreerde rook in één keer geïnhaleerd wordt.

Het effect is daardoor vele malen sterker en voor beginners is één of twee keer inhaleren voldoende om een hele tijd zwaar stoned te zijn. Een bong kan met of zonder vloeistof onderin gebruikt worden.

Ervaren gebruikers doen er soms alcoholische likeuren in, om de smaak beter te maken. Dit kan het effect echter verminderen, omdat alcohol THC oplost.

Zo voorkom je als beginner de beruchte hoestbuien

De meeste mensen die dit proberen krijgen een hoestbui, zelfs mensen die al jaren roken. Dit komt doordat de rook in de keel blijft hangen waardoor de stembanden geïrriteerd raken, dit kan voorkomen worden door aan het einde van een haal de bong opzij te houden en met een korte teug frisse lucht de keel rookvrij te maken.

In de online Rookshop van Apollyon vind je zeker je favoriete bong

Wij hebben bongs in alle ontwerpen, materialen en formaten. Neem gerust een kijkje in onze online Rookshop en bestel eenvoudig je favoriet! Of kom een keer langs in onze winkel als je ze eerst in de hand wil houden.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.