Led Licht Bongs

4 producten

12 24 36

4 producten

12 24 36

Led Licht Bongs

In ons uitgebreide assortiment glazen, acryl en keramiek bongs kun je ook een keuze maken uit wel hele speciale bongs die het roken extra sfeervol en trippy maken. In de voet van deze zogeheten lichtbongs zitten namelijk LED lampjes verwerkt die iedere keer wisselen van kleur en de rook in de bong veranderen in een psychedelisch schouwspel.

Spectaculair lichtspel

Iedere LED licht bong heeft zijn eigen speciale effecten en vooral wanneer de ruimte donker is, onstaat er een spectaculair lichtspel dat iedere keer van vorm en kleur verandert. Zo geven de matgekleurde (sandblasted of frosted) exemplaren een opvallend gekleurd licht in de bong zelf, terwijl de transparante exemplaren een subtiel licht veroorzaken, maar daarentegen de muren en het plafond tot leven laten komen.

Creer je eigen spacey sfeer

Flying high ... dat zal met deze bongs geen problemen opleveren. En met meerdere stuks in dezelfde kamer en eventueel enkele sfeerversterkende lavalampenerbij geplaatst heb je heel eenvoudig een ultieme, spacey chillruimte gecreerd. Er zijn ook losse LED voeten te koop waarmee je gewone bongs die een afneembare voet hebben, kunt veranderen in een lichtbong.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.