Mode-Lifestyle

Producten 25-30 van 30

Pagina
12 24 36

Producten 25-30 van 30

Pagina
12 24 36

Mode & Lifestyle, artikelen gebaseerd op cannabis en psychedelica!

Mode & Lifestyle is een rubriek vol fashion, fun en decoratie artikelen die gebaseerd zijn op wiet, hennep en drugs. Producten in wiet thema waarmee je in een handomdraai je uiterlijk verfraait, je looks laat opvallen en je levenstijl tentoonstelt. De hele wereld mag weten dat jij, net als ons, de wonderbaarlijke cannabis plant volledig steunt.

Wiet gerelateerde producten

In de uitgebreide Mode & Lifestyle rubriek kun je onder andere wiet gerelateerde sieraden, tassen en boxershorts vinden. Maar ook zijn er gekleurde contactlenzen verkrijgbaar waarbij iedereen zijn of haar ogen kunt veranderen van uiterlijk. Zo zijn er lenzen met een cannabis blad erop, met schedels erop of lenzen waarmee je je eigen ogen in heuse kattenogen verandert.

Laat zien dat je cannabis steunt!

Naast je ogen of lippen verfraaien, zijn er in ons assortiment ook vele artikelen te koop waarmee je je huiskamer of slaapkamer in een waar stoners paradijs omtovert. Wil je ook buiten op straat de wietplant promoten? Met T-shirts, petjes, mutsen, sokken, zonnenbrillen en zelfs stropdassen kun je je geliefde en volledig onschuldige marihuana plant trots met je mee dragen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.